Mida sooviksite filmiveebil näha?
Moderator: Meeskond
Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?
FV päevikus võiks 'Lisa Sissekanne' sektsioon paikneda päeviku kohal.
EDIT: also võiks päevik kuude kaupa nummerdatud olla. Ei viitsi iga kuu filme läbi lugeda..
EDIT: also võiks päevik kuude kaupa nummerdatud olla. Ei viitsi iga kuu filme läbi lugeda..
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutasin korra Robert Downey Jr. lehel vaata kõiki tema filme ja seriaale, aga mind ei häirinud filmide ja seriaalide otsing, aga kui ma olen valinud filmi või seriaali välja, siis võiks tagasi lehele suunata sellele lehele mida valisin, mitte et see jääb sinna pop-up aken, mis on liiga väike, et kogu teksti näha ja seal pole võimalik ei edasi ega tagasi liikuda.
brixxx wrote:Kasutasin korra Robert Downey Jr. lehel vaata kõiki tema filme ja seriaale, aga mind ei häirinud filmide ja seriaalide otsing, aga kui ma olen valinud filmi või seriaali välja, siis võiks tagasi lehele suunata sellele lehele mida valisin, mitte et see jääb sinna pop-up aken, mis on liiga väike, et kogu teksti näha ja seal pole võimalik ei edasi ega tagasi liikuda.
Jah, seda on juba siin mainitud.
Rain wrote:brixxx wrote:Kasutasin korra Robert Downey Jr. lehel vaata kõiki tema filme ja seriaale, aga mind ei häirinud filmide ja seriaalide otsing, aga kui ma olen valinud filmi või seriaali välja, siis võiks tagasi lehele suunata sellele lehele mida valisin, mitte et see jääb sinna pop-up aken, mis on liiga väike, et kogu teksti näha ja seal pole võimalik ei edasi ega tagasi liikuda.
Jah, seda on juba siin mainitud.
Okei, pole tervet foorumit lugenud ja pole enne seda funktsiooni siin lehel kasutanud ka.
Vabandust, kui vastus juba kuskil olemas on, aga... Filme on väga mugav otsida, paari tähe kirjutamisel pakutakse juba midagi. Kas millalgi on võimalik sama hõlpsasti leida ka seriaale?
Pixie wrote:Vabandust, kui vastus juba kuskil olemas on, aga... Filme on väga mugav otsida, paari tähe kirjutamisel pakutakse juba midagi. Kas millalgi on võimalik sama hõlpsasti leida ka seriaale?
Kunagi võib-olla, sest webmaster käib meil siin nagu kuuvarjutus.
Soprano wrote:Pixie wrote:Vabandust, kui vastus juba kuskil olemas on, aga... Filme on väga mugav otsida, paari tähe kirjutamisel pakutakse juba midagi. Kas millalgi on võimalik sama hõlpsasti leida ka seriaale?
Kunagi võib-olla, sest webmaster käib meil siin nagu kuuvarjutus.
Nautige
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Kas ma olen ainuke kes filme otsides saab mitu tulemust ja siis üritab nooleklahviga nende hulgast valida? Antud tegevus kustutab otsingu ära tho.
Päevik | 2021

Level wrote:Kas ma olen ainuke kes filme otsides saab mitu tulemust ja siis üritab nooleklahviga nende hulgast valida? Antud tegevus kustutab otsingu ära tho.
Ma just praegu proovisin. Avastasin juts, et tegelikult saab küll sellega filme valida ja see ei kustuta trükitud teksti täielikult ära, ta lihtsalt ei näita, et see nooleklahvi kasutamine kuidagi mõjuks.
Ma midagi rohkemat näha ei sooviks, ma sooviks pigem seda, et filmide lisamisel ma seda "Stuudiot" ei näeks
Nii mõnelgi filmil on stuudiot raske leida ja ma ei usu, et see stuudio kedagi üldse huvitab.
- Ralf
- love <3
See on jah Kaido nõudmisel, kui õigesti aru olen saanud; ise pean seda samuti võrdlemisi ebavajalikuks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Shane Van Dyke
brixxx wrote:Mind huvitab üks asi ka, paar nädalat tagasi tegin kolme näitleja biograafia: Dick Van Dyke, Alun Armstrong ja Dennis Waterman, aga hetkel ei näe neid kuskil, pole isegi mingit sõnumit tulnud, et need biograafiad ei sobi.
Kuuldavasti pidid liiga vigased olema
Meelelahutaja kohta seda, et vikipeedias oli kirjas entertainer. Ilmselt selline nimetus tänu sellele, et peamiselt on ta osalenud komöödiates.
OKEI, kuigi nende kolme näitlejate kohta väga palju pilte ei leidnudki, kas neid seega üldse ei lisatagi.
brixxx wrote:OKEI, kuigi nende kolme näitlejate kohta väga palju pilte ei leidnudki, kas neid seega üldse ei lisatagi.
Misasja need pildid siia veel puutuvad?? Tekstid on vigased, vajavad VÄGA suurt viimistlust.
Rain wrote:brixxx wrote:OKEI, kuigi nende kolme näitlejate kohta väga palju pilte ei leidnudki, kas neid seega üldse ei lisatagi.
Misasja need pildid siia veel puutuvad?? Tekstid on vigased, vajavad VÄGA suurt viimistlust.
Seda ma usun, aga mina piltide jutu ei alustanud ning arvasin ise ka pigem tekst.