Uus filmiveeb
Moderator: Meeskond
Re: Uus filmiveeb
Pooldan kahe käe ja jalaga Soprano poolt välja käidud lahendust. Igati soliidne näeb välja.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
teeme ära!
Kaido, mul tuleb see nimelt sisselogimise süsteem uuesti..
Aga ma siiski annan pildi, ehk saad ise täpsemalt aru. Pildil tuleb mul niimoodi ette, kui ma ülevalt sisse login. Suhteliselt tüütu kaks korda teha.
http://i53.tinypic.com/2ll2cu0.png
Aga ma siiski annan pildi, ehk saad ise täpsemalt aru. Pildil tuleb mul niimoodi ette, kui ma ülevalt sisse login. Suhteliselt tüütu kaks korda teha.
raiz wrote:Kaido, mul tuleb see nimelt sisselogimise süsteem uuesti..
Aga ma siiski annan pildi, ehk saad ise täpsemalt aru. Pildil tuleb mul niimoodi ette, kui ma ülevalt sisse login. Suhteliselt tüütu kaks korda teha.![]()
Et vältida kahekordset sisselogimist, võid suunduda otse foorumisse ning sealt esimese korraga sisse logida.
Seni aga üritame välja selgitada milles viga on.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Nüüd keerasite filmid/seriaalid lehel midagi muud nässu. Viimane kord, kui seda teemat puudutan, hakkab juba imelikuks muutuma... seda enam, et ma kõnealust lehte ise ei kasuta...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Päris piinlik lugu, aga ei leia üles kohta, kus saaks lisada filme/seriaale. Olen ennegi lisanud, kuid praegu on täiesti tühi maa ja midagi ei leia üles.

Pixie wrote:Päris piinlik lugu, aga ei leia üles kohta, kus saaks lisada filme/seriaale. Olen ennegi lisanud, kuid praegu on täiesti tühi maa ja midagi ei leia üles.![]()
Mine oma profiilile (üleval,, vasakus nurgas). Klikk. Keri veits alla. "Täienda portaali" olemas all.
CM-Girl wrote:Mine oma profiilile (üleval,, vasakus nurgas). Klikk. Keri veits alla. "Täienda portaali" olemas all.
Ja seal see ongi. Aitähh!
Heippa!
Uurisin natuke "Näitlejate" teemat ning surkisin niisama ringi. Olegem ausad, ega ma väga kaua ei otsinud-uurinud, aga selle ajaga siiski õiget kohta, kuhu postitus teha, ei leidnud.
Tahaks teada, näitlejast ülevaadet kirjutades, kas peaksin eelistama jutus sees eestikeelseid filmide nimesid või kirjutaks need ikka inglise keeles?
Uurisin natuke "Näitlejate" teemat ning surkisin niisama ringi. Olegem ausad, ega ma väga kaua ei otsinud-uurinud, aga selle ajaga siiski õiget kohta, kuhu postitus teha, ei leidnud.
Tahaks teada, näitlejast ülevaadet kirjutades, kas peaksin eelistama jutus sees eestikeelseid filmide nimesid või kirjutaks need ikka inglise keeles?
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Re:
Wisegirl wrote:Heippa!
Üldiselt pole vahet, aga oluline on, et pealkiri oleks täpselt sama mis andmebaasis ja jutumärkide vahel, siis tuleb link.
Kui film pole andmebaasis, siis võib muidugi ingliskeelne pealkiri olla.
Kui kedagi huvitab, siis muutsin pisut otsingusüsteemi - nimelt nüüd on see aadressiriba pealt nn kopeeritav. Lisaks sellele tuli ka võimalus otsida Google Chrome'ga otse aadressireast filmiveebi filme (hakkad aadressi sisse kirjutama siis kui lubab, vajutad tabi ning kirjutad otse otsingusse - keeruline seletada, aga kes teab see teab). Kui hetkel ei saa veel, siis tule Filmiveebi lehele ning otsi üks-kaks korda niisama otsingust; Chrome peaks avastama selle süsteemi ise.
Seoses veel selle otsinguga, siis kui oled foorumis toimib see otsing foorumiotsinguna.
Lisaks veel kaotasin ära profiililehel üleliigse lehe pikkuse, lisasin uudisteribale (karussellile) pisikesed junnid mis näitab mitmes uudis parajasti on, kaotasin esilehel menüü ja sisu vahelt liigse vahemiku ära ning pisikene viga seoses piltide pealkirjadega.
Häid pühi!
Seoses veel selle otsinguga, siis kui oled foorumis toimib see otsing foorumiotsinguna.
Lisaks veel kaotasin ära profiililehel üleliigse lehe pikkuse, lisasin uudisteribale (karussellile) pisikesed junnid mis näitab mitmes uudis parajasti on, kaotasin esilehel menüü ja sisu vahelt liigse vahemiku ära ning pisikene viga seoses piltide pealkirjadega.
Häid pühi!
Spoiler :
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Ja bänner on ka nüüd tagasi, mida u. 4 kuud tagasi lubasin.
P.S. Kui teil on esileht imelik, siis vajutage Ctrl + F5.
P.S. Kui teil on esileht imelik, siis vajutage Ctrl + F5.
Kas nüüd hakkabki iga kui viimse foorumiklikiga all vasakus nurgas lahti hüppama omajagu suurt ja olulist ala kattev reklaam, mille sulgemiseks on vaja iga kord mitte üks, vaid koguni kaks korda ristile vajutada?
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com
Dream wrote:Kas nüüd hakkabki iga kui viimse foorumiklikiga all vasakus nurgas lahti hüppama omajagu suurt ja olulist ala kattev reklaam, mille sulgemiseks on vaja iga kord mitte üks, vaid koguni kaks korda ristile vajutada?
I second the notion. Tüütu on.