Uus filmiveeb

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

Moderator: Meeskond

Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Uus filmiveeb

Post by Ronet »

Pooldan kahe käe ja jalaga Soprano poolt välja käidud lahendust. Igati soliidne näeb välja.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

teeme ära!
raiz
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by raiz »

Kaido, mul tuleb see nimelt sisselogimise süsteem uuesti..
Aga ma siiski annan pildi, ehk saad ise täpsemalt aru. Pildil tuleb mul niimoodi ette, kui ma ülevalt sisse login. Suhteliselt tüütu kaks korda teha. :?
http://i53.tinypic.com/2ll2cu0.png
Apophis
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Apophis »

raiz wrote:Kaido, mul tuleb see nimelt sisselogimise süsteem uuesti..
Aga ma siiski annan pildi, ehk saad ise täpsemalt aru. Pildil tuleb mul niimoodi ette, kui ma ülevalt sisse login. Suhteliselt tüütu kaks korda teha. :?
http://i53.tinypic.com/2ll2cu0.png

Et vältida kahekordset sisselogimist, võid suunduda otse foorumisse ning sealt esimese korraga sisse logida.

Seni aga üritame välja selgitada milles viga on.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Jep, foorumist töötab. Avalehelt sisselogimisega on mul sama probleem.
ImageImageImage
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by 0ll »

Nüüd keerasite filmid/seriaalid lehel midagi muud nässu. Viimane kord, kui seda teemat puudutan, hakkab juba imelikuks muutuma... seda enam, et ma kõnealust lehte ise ei kasuta...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Päris piinlik lugu, aga ei leia üles kohta, kus saaks lisada filme/seriaale. Olen ennegi lisanud, kuid praegu on täiesti tühi maa ja midagi ei leia üles. :$ :))
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Pixie wrote:Päris piinlik lugu, aga ei leia üles kohta, kus saaks lisada filme/seriaale. Olen ennegi lisanud, kuid praegu on täiesti tühi maa ja midagi ei leia üles. :$ :))

Mine oma profiilile (üleval,, vasakus nurgas). Klikk. Keri veits alla. "Täienda portaali" olemas all.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

CM-Girl wrote:Mine oma profiilile (üleval,, vasakus nurgas). Klikk. Keri veits alla. "Täienda portaali" olemas all.

Ja seal see ongi. Aitähh!
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

Heippa!

Uurisin natuke "Näitlejate" teemat ning surkisin niisama ringi. Olegem ausad, ega ma väga kaua ei otsinud-uurinud, aga selle ajaga siiski õiget kohta, kuhu postitus teha, ei leidnud.
Tahaks teada, näitlejast ülevaadet kirjutades, kas peaksin eelistama jutus sees eestikeelseid filmide nimesid või kirjutaks need ikka inglise keeles?
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re:

Post by Soprano »

Wisegirl wrote:Heippa!

Uurisin natuke "Näitlejate" teemat ning surkisin niisama ringi. Olegem ausad, ega ma väga kaua ei otsinud-uurinud, aga selle ajaga siiski õiget kohta, kuhu postitus teha, ei leidnud.
Tahaks teada, näitlejast ülevaadet kirjutades, kas peaksin eelistama jutus sees eestikeelseid filmide nimesid või kirjutaks need ikka inglise keeles?

Üldiselt pole vahet, aga oluline on, et pealkiri oleks täpselt sama mis andmebaasis ja jutumärkide vahel, siis tuleb link.
Kui film pole andmebaasis, siis võib muidugi ingliskeelne pealkiri olla.
Apophis
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Apophis »

Kui kedagi huvitab, siis muutsin pisut otsingusüsteemi - nimelt nüüd on see aadressiriba pealt nn kopeeritav. Lisaks sellele tuli ka võimalus otsida Google Chrome'ga otse aadressireast filmiveebi filme (hakkad aadressi sisse kirjutama siis kui lubab, vajutad tabi ning kirjutad otse otsingusse - keeruline seletada, aga kes teab see teab). Kui hetkel ei saa veel, siis tule Filmiveebi lehele ning otsi üks-kaks korda niisama otsingust; Chrome peaks avastama selle süsteemi ise.

Seoses veel selle otsinguga, siis kui oled foorumis toimib see otsing foorumiotsinguna.

Lisaks veel kaotasin ära profiililehel üleliigse lehe pikkuse, lisasin uudisteribale (karussellile) pisikesed junnid mis näitab mitmes uudis parajasti on, kaotasin esilehel menüü ja sisu vahelt liigse vahemiku ära ning pisikene viga seoses piltide pealkirjadega.

Häid pühi!

Spoiler :
Avaldati arvamust mõne asja kohta ning muutsin veidi süsteemi - foorumist otsib siiani portaali filme ning esilehel on nüüdsest üliväike link "Otsi", kui keegi tahab otsida.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Ja bänner on ka nüüd tagasi, mida u. 4 kuud tagasi lubasin. :)

P.S. Kui teil on esileht imelik, siis vajutage Ctrl + F5.
Dream
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Dream »

Kas nüüd hakkabki iga kui viimse foorumiklikiga all vasakus nurgas lahti hüppama omajagu suurt ja olulist ala kattev reklaam, mille sulgemiseks on vaja iga kord mitte üks, vaid koguni kaks korda ristile vajutada?
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Dream wrote:Kas nüüd hakkabki iga kui viimse foorumiklikiga all vasakus nurgas lahti hüppama omajagu suurt ja olulist ala kattev reklaam, mille sulgemiseks on vaja iga kord mitte üks, vaid koguni kaks korda ristile vajutada?

I second the notion. Tüütu on.
ImageImageImage
Post Reply