Eesti telekanalite arutlus

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

See võis ju ming ivana aasta õhtul olla. Praegu on ka filmideja üldse vahelised reklaamid suht lühikesemaks jäänud.
ImageImageImage
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

See oli päris tore, et Kanal 2 näitas nii uut filmi - "Amityville'i õudus". See ju eelmise aasta film.
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Fletcher »

Ma olin ka üllatunud, eriti veel, et Kanal 2, kes ei ole just uuemate filmide eetrisselaskmisega tuntud. TV3 on enam-vähem, aga K2 jätab tohutult soovida minu arust (samas on nad ka väga häid filme näidatud).
Ka ETV juhtub vahetevahel väärtfilme ja väga uusi filme laskma, nagu see Super Size Me kolmapäeval.
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

TV 1000 võiks näidata ka vanemaid filme, alates 1931 aasta Frankensteinist Ristiisani!
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Seda teeb SAT-Kanal TCM, mis on peaaegu igas kaabeltelevisioonivõrgus.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

No päris hale ikka küll! Sirvisin telekavasid natuke ette ja juba jälle tuleb eetrisse sadu kordi nähtud Skorpionikuningas, mis on vist juba 3.dat korda tv3-s, seevastu kõvasti parem kanal 2-te tuleb kill bill, no öelge nüüd ausalt, kumb ikkagi on parem kanal, sest kõik alati räägivad, et tv3 on kõige parem jne. aga mina pooldan igatahes kanal 2-te... forever!
ImageImageImage
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Kanal 2 on jah sellepärast hea, et ta ei korda filme. See TV3 filmide kordamine hakkab juba tõsiselt närvidele käima.. Ja Kanal 2 on ka hakanud uuemaid filme näitama. Näiteks Amityville´i õudus.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Mina olen üldse peaaegu teleri vaatamisest loobunud. Eks mõlemad kanalid kordavad äris palju filme, aga tv3 teeb seda küll liiga tihti. Mulle meeldib siiski tv3 rohkem, sest sealt tuleb rohkem selliseid filme, mis mulle meeldivad.
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Re: Tv3

Post by Nestonia »

LynyrdSkynyrd wrote:No päris hale ikka küll! Sirvisin telekavasid natuke ette ja juba jälle tuleb eetrisse sadu kordi nähtud Skorpionikuningas, mis on vist juba 3.dat korda tv3-s, seevastu kõvasti parem kanal 2-te tuleb kill bill, no öelge nüüd ausalt, kumb ikkagi on parem kanal, sest kõik alati räägivad, et tv3 on kõige parem jne. aga mina pooldan igatahes kanal 2-te... forever!

See on ju ammuteada tõde, et Kanal 2 on parem!
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Jah, Kanal2 on tõesti etem. Parem filmivalik ja märksa lühemad reklaamid kui Tv3-s.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Robert wrote:Kanal 2 on jah sellepärast hea, et ta ei korda filme. See TV3 filmide kordamine hakkab juba tõsiselt närvidele käima.. Ja Kanal 2 on ka hakanud uuemaid filme näitama. Näiteks Amityville´i õudus.

Kill bill on ka ülikõva ning ka Rünnak 13.dale jaoskonnale...
ImageImageImage
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Raziel wrote:Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.

Esiteks surmahotell ei ole olnud üle kolme korra kanal kahes(arvutasin mõttes kokku), teiseks, kanal kaks kordab üliharva...Mine vaata oma õudukaid edasi Raziel, need on su pea juba tõsiselt segaseks ajanud...
ImageImageImage
p4cman
Batman alustab
Batman alustab

Post by p4cman »

Minu arust on kõige haledam asi TV3'lt viimasel ajal olnud see teleteksti hull promomine.

Teletekst oli olemas juba 70-date lõpus ning nüüd kui 21. saj. otsustab TV3 seda teha siis tutvustatakse seda kui televisiooni järgmist sammu jne...olgugi, et seda ta ei ole.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

LynyrdSkynyrd wrote:
Raziel wrote:Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.

Esiteks surmahotell ei ole olnud üle kolme korra kanal kahes(arvutasin mõttes kokku), teiseks, kanal kaks kordab üliharva...Mine vaata oma õudukaid edasi Raziel, need on su pea juba tõsiselt segaseks ajanud...

Halvasti arvutad . Ja kust sa võtad, et ma ainult õudukaid vaatan? Mingi nuhk oled?

Ja sinu lause kohaselt on kõik need inimesed segased? Mkay....
http://www.horror.com/forum/
Post Reply