Ma olin ka üllatunud, eriti veel, et Kanal 2, kes ei ole just uuemate filmide eetrisselaskmisega tuntud. TV3 on enam-vähem, aga K2 jätab tohutult soovida minu arust (samas on nad ka väga häid filme näidatud). Ka ETV juhtub vahetevahel väärtfilme ja väga uusi filme laskma, nagu see Super Size Me kolmapäeval.
No päris hale ikka küll! Sirvisin telekavasid natuke ette ja juba jälle tuleb eetrisse sadu kordi nähtud Skorpionikuningas, mis on vist juba 3.dat korda tv3-s, seevastu kõvasti parem kanal 2-te tuleb kill bill, no öelge nüüd ausalt, kumb ikkagi on parem kanal, sest kõik alati räägivad, et tv3 on kõige parem jne. aga mina pooldan igatahes kanal 2-te... forever!
Kanal 2 on jah sellepärast hea, et ta ei korda filme. See TV3 filmide kordamine hakkab juba tõsiselt närvidele käima.. Ja Kanal 2 on ka hakanud uuemaid filme näitama. Näiteks Amityville´i õudus.
Mina olen üldse peaaegu teleri vaatamisest loobunud. Eks mõlemad kanalid kordavad äris palju filme, aga tv3 teeb seda küll liiga tihti. Mulle meeldib siiski tv3 rohkem, sest sealt tuleb rohkem selliseid filme, mis mulle meeldivad.
LynyrdSkynyrd wrote:No päris hale ikka küll! Sirvisin telekavasid natuke ette ja juba jälle tuleb eetrisse sadu kordi nähtud Skorpionikuningas, mis on vist juba 3.dat korda tv3-s, seevastu kõvasti parem kanal 2-te tuleb kill bill, no öelge nüüd ausalt, kumb ikkagi on parem kanal, sest kõik alati räägivad, et tv3 on kõige parem jne. aga mina pooldan igatahes kanal 2-te... forever!
Robert wrote:Kanal 2 on jah sellepärast hea, et ta ei korda filme. See TV3 filmide kordamine hakkab juba tõsiselt närvidele käima.. Ja Kanal 2 on ka hakanud uuemaid filme näitama. Näiteks Amityville´i õudus.
Kill bill on ka ülikõva ning ka Rünnak 13.dale jaoskonnale...
Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.
Raziel wrote:Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.
Esiteks surmahotell ei ole olnud üle kolme korra kanal kahes(arvutasin mõttes kokku), teiseks, kanal kaks kordab üliharva...Mine vaata oma õudukaid edasi Raziel, need on su pea juba tõsiselt segaseks ajanud...
Minu arust on kõige haledam asi TV3'lt viimasel ajal olnud see teleteksti hull promomine.
Teletekst oli olemas juba 70-date lõpus ning nüüd kui 21. saj. otsustab TV3 seda teha siis tutvustatakse seda kui televisiooni järgmist sammu jne...olgugi, et seda ta ei ole.
Raziel wrote:Ja mis paneb sind väitma, et Kanal 2 ei korda ? Ma olen kanal 2 pealt seda surmahotelli oma 5 korda vähemalt näinud! Muidugi olen erapooletu, Eesti kanalid kõik ühed käkid imo. Eriti vihkan seda 15.00-18.00 seebikaid.
Esiteks surmahotell ei ole olnud üle kolme korra kanal kahes(arvutasin mõttes kokku), teiseks, kanal kaks kordab üliharva...Mine vaata oma õudukaid edasi Raziel, need on su pea juba tõsiselt segaseks ajanud...
Halvasti arvutad . Ja kust sa võtad, et ma ainult õudukaid vaatan? Mingi nuhk oled?