Ralf wrote:Film mulle ka meeldib, ma ei tea, miks seda nii palju maha tehakse.
Tõenäoliselt sellepärast, et see on lihtsalt kõik nii ära tüüdanud. Alguses ilmselt ainult kiideti kogu aeg.
Võib-olla jäin siis sellest rongist maha. Ma näiteks ei mäletagi aega, mil see film välja tuli, samuti pole mind kunagi ärritanud, et seda telekast käiatakse. Aga James Cameroni kommentaar on väga kõva. Deluxe Collector's Editionil on kokku neli audio commentaryt... kõiki neid vast läbi ei kuula.
Üldjoontes hea kino. Tollase göörlhfrendi nõudmisel käisin seda isegi kinos vaatamas ja pärast sain sõimata, et ma tal nutta ei lasknud. Minul oli lõbus ja endiselt arvan ma , et Leonardo oleks ellu jäänud kui see Suure-Perse-Winslet poleks teda käeraudadest lahti päästnud.
Hmm...mälu järgi nii 7/10 äkki.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
Mina ei häbene üldse tunnistada, et see on minu jaoks väga hea ja väga hästi tehtud film. Mulle väga meeldib Cameroni oskus suurejoonelisi filme teha ja ta ei karda neid ette võtta. Vend on suht viimse detailini suutnud asja kokku panna ja vägagi usutavalt meie silme ette tuua. Samuti ma ei ole mingi testosteroonikoll ja ei häbene ütlemast ka seda, et kogu see romantika - ja armastuslugu läks mulle väga peale.
Väga hästi ära kasutatud ajalooline seik+lihtne armastuslugu.
Minu silmis on see film kõike kiitust väärt ning on veidi kurb, et tänasel päeval on väga popp seda vihata. Sellegipoolest, Cameron ja tema tiim väärivad kõiki Ossusid, mis nad said.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.