Pakkuge enda arust, kõige paremat sellist skinheadide ja tänavajõukude fimi, mis on teie arust eriti head ja vaataks teist korda uuesti. Enda pool toon välja kaks mis on meelde jäänud : 1. Romper Stropmer 2. This is England.
null wrote:Ahjaa, kidnlasti vaata sellist teost nagu Jubilee.
Ma küll ei saa aru mis on kunstilisel, vaid õrnalt punki puudutaval homotamisel ühist tänavakampadega aga olgu, eks tasub ka poiste voodis poosetamisi ja noort Toyah´it vaadata.
Mis tähendab, et ma ei tea isegi mida ma tahan .. omast arust seletasin lihtsalt ja arusaadavalt mida ma otsin - kas siis punkfilmi - mingit tänavajõukude filmi või siis skinheadide oma .. mitte et ma nad ühte patta paneks.. need on variandid. Ok ?
null wrote:Ahjaa, kidnlasti vaata sellist teost nagu Jubilee.
Ma küll ei saa aru mis on kunstilisel, vaid õrnalt punki puudutaval homotamisel ühist tänavakampadega aga olgu, eks tasub ka poiste voodis poosetamisi ja noort Toyah´it vaadata.
hannes74 wrote:Mis tähendab, et ma ei tea isegi mida ma tahan .. omast arust seletasin lihtsalt ja arusaadavalt mida ma otsin - kas siis punkfilmi - mingit tänavajõukude filmi või siis skinheadide oma .. mitte et ma nad ühte patta paneks.. need on variandid. Ok ?
Antud juhul Sa ei seletanud piisavalt ja teema pealkirigi väidab midagi üsna obskuurset:Punkarite-tänavajõukude parim film läbi aegade ! (viitab punkarite jõukudele)
Ma isegi ei imesta, et teised foorumlased segaduses olid.