Filmiveeb facebookis
Moderator: Meeskond
Filmiveeb facebookis
Tegin siis facebookis Filmiveebile oma lehekülje
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- LiveForThis
- Ristiisa

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Minu arvates võiks selle Facebooki ''Filmiveeb'' grupi korraliku informatsiooniga ära täita. Kui sinna grupile satub peale inimene, kes ei tea sellest leheküljest midagi, et siis ta saaks oma esialgse info sealt kohe kätte st ülevaate sellest leheküljest üldiselt.
Ning võiks tõstada seal küsimustikke, et Facebookis olev leht oleks sama aktiivne kui Filmiveebi pealeht.
Olen meeledi abiks kui vaja!
Ning võiks tõstada seal küsimustikke, et Facebookis olev leht oleks sama aktiivne kui Filmiveebi pealeht.
risto312 wrote:Minu arvates võiks selle Facebooki ''Filmiveeb'' grupi korraliku informatsiooniga ära täita. Kui sinna grupile satub peale inimene, kes ei tea sellest leheküljest midagi, et siis ta saaks oma esialgse info sealt kohe kätte st ülevaate sellest leheküljest üldiselt.
Kõik uudised lendavad ka facebooki. Tahad, et foorumi arutelu ka sinna üle kolib? Mida täpselt silmas pead 'esialgse info' all?
Kindlasti mitte, et kõik uudised sinna ka jõuaks. Pean silmas 'esialgse info' seda, et saaks teada filmiveebi olemuse kohta st mis asi üldse filmiveeb on. See info puudub täielikult sellel grupil facebookis. Mina ise olen ehtne näide, kui ma selle grupi peale seal sattusin, siis ma pidin päris korralikult ja kaua otsima infot, mis grupiga üldse tegemist on(lõpuks kui sain sealt edasise lingi filmiveebi pealehele siis sain alles teada millega on tegemist).
Küsimustega saab väga lihtsalt hoida facebooki grupi väga aktiivsena!!
Nagu ka eelnevalt mainisin võin ma selle asja seal ülesse lüüa st ära täiustada.
Küsimustega saab väga lihtsalt hoida facebooki grupi väga aktiivsena!!
Nagu ka eelnevalt mainisin võin ma selle asja seal ülesse lüüa st ära täiustada.
Lihtne vastus. 2007 aasta ma registeerisin siia, sest otsisin üldse raamatute kohta infot nagu mu esimesest postitusest ka näha on. Ja rohkem ma sellega enam kokku ei puutunud, kuni siiamaani ning siis sattusin facebookis jälle sellele lehele ning ma ei mäletanudki, et mul siin üldse kasutaja olemas oli. Mul oli täiesti uudne kogemus, täpselt nagu oleks ma selle lehe alles nüüd avastanud, ei mäletanud seda lehte üldse.
Filmiveebi leht (page) ei ole group (orkuti mõistes 'kommuun'). See on siiski lihtsalt uudiste saamiseks. Nagu nt. like'd oma lemmik bändi ja saad uudiseid nende kohta. Nii lihtne see ongi. Me ei ole firma, me ei te 'jaga sõpradega ja võida' asju.
See on kõigest ühe lihtsameelse kasutaja arvamus tho..
Promill ka sees. :
See on kõigest ühe lihtsameelse kasutaja arvamus tho..
Promill ka sees. :