Aasta film 2009
Aasta film 2009
2009. aasta parima filmi nominendid on:
- District 9
- Inglourious Basterds
- (500) Days of Summer
- Enter the Void
- District 9
- Inglourious Basterds
- (500) Days of Summer
- Enter the Void
- Spellbound
- Ristiisa

Inglourious Basterds
Kaks korda kinos nähtud ja aina paremaks läks.
Kaks korda kinos nähtud ja aina paremaks läks.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Vinge, peale "Avatar'i" olen siit nimekirjast isegi kõiki filme näinud! Kuna seda aga suure tõenäosusega nagunii enne 10. jaanuari ei näe ka, siis annan enda hääle ära "Inglourious Basterds'itele", mida tervelt 3 korda kinos vaatamas sai käidud. "(500) Days of Summer" meeldis ka, aga "Inglourious Basterds" andis siiski veidi suurema elamuse.
(1000) viilu Mandariini sai minu hääle.
IB on ehk tõesti selle aasta kõige mõnusam kinoelamus, film mis tuletab väga selgesti meelde, miks ma kino armastan. Esimesel vaatamisel ei jäänud muljet, et IB on niivõrd kõrge rewatch väärtusega. Kui kõikide pinget kruvivate stseenide kulminatsioonid on juba selged, siis oleks teoorias pool võlu nagu röövitud. Not the case, mistõttu kannab IB isikliku filmiaasta statistikas kõigekõigema tiitlit kategoorias "Enim kordi kinos vaadatud" - 3x. Ehk siis põhimõtteliselt sama, mis JazZ ütles aga natukene ümberpööratult.
IB on ehk tõesti selle aasta kõige mõnusam kinoelamus, film mis tuletab väga selgesti meelde, miks ma kino armastan. Esimesel vaatamisel ei jäänud muljet, et IB on niivõrd kõrge rewatch väärtusega. Kui kõikide pinget kruvivate stseenide kulminatsioonid on juba selged, siis oleks teoorias pool võlu nagu röövitud. Not the case, mistõttu kannab IB isikliku filmiaasta statistikas kõigekõigema tiitlit kategoorias "Enim kordi kinos vaadatud" - 3x. Ehk siis põhimõtteliselt sama, mis JazZ ütles aga natukene ümberpööratult.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

-
Highlander
- Teadmata kadunud