Brüno

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Brüno

Post by Soprano »

Brüno

Brüno

Sacha Baron Cohen, kes üllatas, shokeeris ja naerutas maailma kinopublikut 3 aasta eest kassahitis "Borat - Kultuurialased õppetunnid Ameerikast abiks suursuguse Kasahstani riigi ülesehitamisel", päästab nüüd suurel ekraanil valla samavõrd värvika ja skandaalse kuju. Brüno on Austria televisiooni täiesti kompleksivaba gei moereporter, kellele pole ka võõras modellitöö. Tema kokkupuuted lihtsate ameeriklastega, mille käigus Brüno suudab alati valel ajal täiesti valesid asju öelda, lõpevad paremal juhul skandaali, reeglina aga lausa katastroofiga.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

vaadatud. Mõned head naljad, kuid üldiselt oli natuke rõve, huumor labasevõitu ja paljaid riistasid liiga palju...

6/10
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Ma ise tegelikult üllatusin, kui palju inimesi kinos naersid.
Ma olin oodanud, et see ei lähe kellegile peale, aga tundub, et paljudele läks.

Lõpus oli isegi väike aplaus, aga ei kestnud kaua. :D

Ei teagi, mulle isegi meeldis (vist?).
Kerge segadus on, kuna saksakeelt ei talu üldse (see oli minu silmis põhiline miinus)

Hinnangut ei hakka panema, aga film ise oli väga hea vaheldus.
Mulle meeldis see, et mingeid piire polnud.
Ja see, kuidas see film konservatiivseid inimesi ja homofoobe vihastab.
Keaton
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Keaton »

Nõustun eelmistega. Oli häid ja halbu kohti. Kõige halvem oli vast ülesehitus, Boratis kuidagi sujus film edasi, siin aga filmiti suvaliselt ning polnud kõike läbi mõelnud. Siiski võiks 60.- kinno vaatama minna
6/10

Samamoodi oli lõpus väike aplaus mis ei kestnud eriti kaua ;D
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Keaton wrote:Nõustun eelmistega. Oli häid ja halbu kohti. Kõige halvem oli vast ülesehitus, Boratis kuidagi sujus film edasi, siin aga filmiti suvaliselt ning polnud kõike läbi mõelnud. Siiski võiks 60.- kinno vaatama minna
6/10

Aga 70.- ?
Keaton
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Keaton »

Soprano wrote:
Keaton wrote:Nõustun eelmistega. Oli häid ja halbu kohti. Kõige halvem oli vast ülesehitus, Boratis kuidagi sujus film edasi, siin aga filmiti suvaliselt ning polnud kõike läbi mõelnud. Siiski võiks 60.- kinno vaatama minna
6/10

Aga 70.- ?

Aaja enam pole pilet 60.-. Nojah 70 eest ka, aga 120.- eest enam ei tasu vast. Pigem oodata ära ning tõmmata arvutisse
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Filmi pole veel näinud, aga Brüno strip ja sületants Tonight Show's oli küll hüsteeriline. :))
Ninja Robot
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Ninja Robot »

Borati tasemele ei küündi, aga siiski kuratlikult naljakas film- 4/6
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Haige film, rõvedad naljad enamuses, aga tundub nagu Borat´ki, et lihtsalt on kaameraga välja mindud pulli tegema. Igatahes naerda sai küll, hea toodang Üniversalilt.

7/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

3/10

Ma mõtlesin, et Borat oli haigelt rõve, siis läksin Brünot vaatama :)) Oh jummel kui haige film, vahepeal naersin pisarates, kui rõvedad naljad, aga ma ei tea, terve saal naeris ka :pööritus: Mõnusad naljad nagu Boratiski, aga mõnes kohas mindi perverssusdega üle piiri, üle müüri jne...väga haige. Kaks tüdrukut minu kõrvalt jooksid kinost välja ennem, kui pool filmi läbi oli, nii et pole vist nõrganärvilistele mõeldud...
Igaljuhul Sascha on suht lahe tegelane, aga liiga rõve :))
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

See film ei pakunud enam midagi uut kui "Borat" välja tuli siis see oli vähemalt orginaale aga siin v6is juba ettearvata mis juhtuma hakkab.Aga muidugi naerda sai

5/10
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

LauraOlen wrote:Kerge segadus on, kuna saksakeelt ei talu üldse (see oli minu silmis põhiline miinus)
Näete, see tüdruk siin ütles minu jaoks selle filmi suurima plussi - saksa keele.
SileemR
Batman alustab
Batman alustab

Post by SileemR »

Lapsega naljad ja sõjaväes olid naljakad.
Aga muidu oli rõve.
Põnevus momente nagu Ali-G's või Borat'is, kus korraga hargnes mitu huvitavat tegevust, siin polnud.
Ka tegelaskuju ei tundu nii täiuslik nagu tema teised tegelaskujud.

Perega ka seda vaadata ei saa.

Tundus, et film oli odavamalt tehtud ka.

Kahju, et film pisut niru oli. Sacha Baron Cohen on muidu üks parimaid koomikuid ja näitlejaid. :?
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

Post by rakitic14 »

väga naljakas film:D minu kõrvalt jooksid ka paar inimest saalist minema, nahhui üldse tulid vaatama,kui lootsid saada romantilist komöödiat siis w?:D
8,5/10
Somerset
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Somerset »

rakitic14 wrote:väga naljakas film:D minu kõrvalt jooksid ka paar inimest saalist minema, nahhui üldse tulid vaatama,kui lootsid saada romantilist komöödiat siis w?:D
8,5/10
Äkki läksid sellepärast ära, et tegu oli labase filmiga?
Post Reply