State of Play

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Locked
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

State of Play

Post by Hea Aasta »

"State of Play" põhineb samanimelisel Briti telesarjal ja selle režissööriks on "The Last King of Scotland" ("Šotimaa viimane kuningas") tegija Kevin MacDonald.

"State of Play's" mängib Ben Affleck kongressiliiget (esialgu pidi roll kuuluma Nortonile), kes teeb poliitikas edukat karjääri, mis aga viib tema armukese surma põhjuste uurimiseni. Russell Crowe (kes asus Brad Pitti asendama) mängib filmis Afflecki karakteri ajakirjanikust sõpra Cal McCaffrey'd, kes otsustab skandaali asjaolusid omal käel uurima hakata.
Peaosades on veel Rachel McAdams ja Helen Mirren.

Film peaks Ameerikas esilinastuma 17. aprillil, Eestis ilmselt mais.

Jõuluajaks väljus ka trailer.

http://www.stateofplaymovie.net

Image
Image
Image
Image
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Ma suht kindel, et see film ei paku mulle mitte midagi. Tegijad ja näitlejad on iseenesest head, aga minu jaoks ilmselt bodyoflies ehk film ise võib normaalne ja hea olla, aga naffin special.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Oi, hau vabandust väga, et ma sellise "saasta" siia lisada julgesin.

Minu arust tundus just huvitav näitlejate seltskond + muidugi Kevin MacDonald, kes viimati "Šotimaa viimase kuningana" väga hea töö tegi!
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Ses mõttes, kas filme on mõtet siia üldse lisada. Mõne aja pärast ilmub kindlasti FV andmebaasi.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Hea Aasta wrote:Oi, hau vabandust väga, et ma sellise "saasta" siia lisada julgesin.

Minu arust tundus just huvitav näitlejate seltskond + muidugi Kevin MacDonald, kes viimati "Šotimaa viimase kuningana" väga hea töö tegi!

Kurat, saa üle sellest juba, kui mõni ei pea Scotti ja/või Crowe'i maailma parimaks. Igal asjal on limiit ja sa oled selle korduvalt ületanud..
ImageImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Hea Aasta wrote:Minu arust tundus just huvitav näitlejate seltskond + muidugi Kevin MacDonald, kes viimati "©otimaa viimase kuningana" väga hea töö tegi!

Seda väitsin ka mina. Aga poliitilised filmid pole minu tass teed, olgu nad kasvõi hästi tehtud ja teiste arvates aasta ühed parimad. Kõige viimane näide on Frost/Nixon, kus olid ka head näitlejatööd, aga Oscarhunter Ron Howard ei vääri selle eest mitte mingit auhinda.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Soprano wrote:Ses mõttes, kas filme on mõtet siia üldse lisada. Mõne aja pärast ilmub kindlasti FV andmebaasi.

No mõne filmi jaoks ei piisa ühest teemast...
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Forza wrote:
Soprano wrote:Ses mõttes, kas filme on mõtet siia üldse lisada. Mõne aja pärast ilmub kindlasti FV andmebaasi.

No mõne filmi jaoks ei piisa ühest teemast...

Topelt käriseb.
Jutt võiks ühe teema all olla.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Poster on ju täitsa kenake. :)
Image
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »