Plaat, mille ostmist olete kahetsenud
Moderator: Meeskond
Plaat, mille ostmist olete kahetsenud
Kas on selline plaat, mille ostmist olete pärast kahetsenud?
Die Young And Save Yourself
Led R - "Led The R Out"
200.- eest on üsna mõttetu osta Led Zeppelini lugusid kehvema vokaaliga.
Ma ei tea siiani, miks ma selle plaadi ostsin..võibolla tundus mulle, et nad esitavad LZ lugusid eestikeelsetena (nagu Plekksaapad teevad Black Sabbathi lugudega), kuid oleksin pidanud ingliskeelseid loonimetusi lugedes juba poes oma veast aru saama..
Ma ei tea siiani, miks ma selle plaadi ostsin..võibolla tundus mulle, et nad esitavad LZ lugusid eestikeelsetena (nagu Plekksaapad teevad Black Sabbathi lugudega), kuid oleksin pidanud ingliskeelseid loonimetusi lugedes juba poes oma veast aru saama..
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Jussu wrote:Led R - "Led The R Out"
OT: ma ostsin täpselt sama plaadi, ja audio üle küll ei kurda. Oled sa kindel et asi on CD's`?
- LiveForThis
- Ristiisa

Kui noorem olin, siis ema tahtis mulle sünnipäevaks osta Eminemi plaati, ta läks siis poodi ja ostis omaarust Eminemi plaadi, tegelt oli see 8Mile'i soundtrack, kus polnud eriti head musa, va mõned erandid, et nagu suht mõtetu ost ja kuulata polnud siis suht midagi....
sinna läks 375 eeku, nagu ma ema jutust pärast aru sain
sinna läks 375 eeku, nagu ma ema jutust pärast aru sain
albski wrote:Jussu wrote:Led R - "Led The R Out"
OT: ma ostsin täpselt sama plaadi, ja audio üle küll ei kurda. Oled sa kindel et asi on CD's`?
Ma ei mõtle audiokvaliteeti, mis on väga hea.. Lihtsalt vokaali (Indrek Patte) hääl ei suuda ühegi laulu õiget tunnet ja emotsiooni välja laulda. Nagu ma ütlesin, ma ostsin selle plaadi lollis lootuses kuulda antud lugude eestikeelseid adaptsioone, kuid sain lihtsalt kehvema variandi originaalidest.
"All you need for a movie is a girl and a gun."