Minu parima sõbra pruut

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Minu parima sõbra pruut

Post by Soprano »

Minu parima sõbra pruut
My Best Friend's Girl

Tank (Dane Cook) on meister naiste võrgutamise ja solvamise alal, kellest on saanud selle ala proff. Kui mõni kutt maha jäetakse, palkab ta Tanki, et see viiks ta eks-pruudi elu kõige jubedamale kohtamisele, mis oleks sedavõrd jube, et saadaks tüdruku jooksujalu tagasi hüljatud peika käte vahele. Kui sama juhtub Tanki parima sõbra Dustiniga (Jason Biggs), pakub ta loomulikult kohe abi… kohates seeläbi oma elu suurimat väljakutset. Alexis (Kate Hudson) osutub nimelt tüdrukuks, kes Tanki blufist läbi näeb ning õige pea on külmavereline proff täielikus segaduses: ühelt poolt peaks olema ustav Dustinile, samas aga ei suuda ta kuidagi alla suruda tundeid oma parima sõbra pruudi vastu.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by tharts »

Käisin Plazas vaatamas... polnud väga vigagi, tavaline popkornikas :)) Kildu sai ikka päris palju... soovitan vaadata, kellel üleliigset vabaaega on ;-)

6.5/10
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

kuidas küll Kate Hudson nendesse filmidesse alati ära eksib...
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Igotafeeling
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Igotafeeling »

Alustasin vaatamist, aga absoluutselt ei meeldinud ja lõpuni ei vaadanud. Dane Cook näitlejana mulle ei sümpatiseeri, Kate Hudson võiks endale paremaid filme saada.
Post Reply