Küsitlus nr. 25 - Superkangelased
Moderator: Meeskond
Küsitlus nr. 25 - Superkangelased
Sinu lemmik supperkangelane?
Raudmees
Batman
Ämblikmees
Superman
Keegi teine
Kommentaarid, arvamused siia teemasse..
Raudmees
Batman
Ämblikmees
Superman
Keegi teine
Kommentaarid, arvamused siia teemasse..
Last edited by Kaido on 12. February 2008, 22:26, edited 1 time in total.
- lostinthemist
- Ristiisa

Antud listist Ämblikmees, aga kui minna sügavamale filmimaailma, siis oleks see Vincent Valentine mu lemmikanimatsioonist Final Fantasy VII - Advent Children. - http://www.imdb.com/title/tt0385700/
Välja näeb selline:

Välja näeb selline:

- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

batman kohe kindlasti! endal ka enam vähem k6ik batmani filmid olemas ja isegi paar posterit nii, et m6nes m6ttes nagu fänn v6i nii...
ja Hellboy on ka yks kindlatest lemmikutest...
ja Hellboy on ka yks kindlatest lemmikutest...
Last edited by mad3in3stonia on 13. February 2008, 16:36, edited 1 time in total.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Lapsepõlve suurim lemmik oli Spiderman, fueled by Pro7 pealt nähtud multikatest. Aga Sam Raimi tõlgendus mulle niiväga ei meeldinud... II osa oli ju tegelikult päris lahe aga III oli küll puhas nosedive.
Aga peale Nolan/Bale koostööd on kindel nr 1 Batman. Kuigi tal pole mingeid lahedaid erivõimeid on kogu see tema kaadevärk, mida pahalaste pihte lennutada, ning põhiliselt see tumedamatooniline psühholoogiline sügavus topnotch.
Ja jah, muidugi ei saa minagi ümber Jokeri äranimetamisest. Kunagi ta mulle ei meeldinud... aga peale seda, kui olin ennast selle tegelase minevikuga kurssi viidud sai (impulss tuli muidugi Heath Ledgeri fenomenaalsest interpretatsioonist) lemmikuks Batmani archenemy'ks. Kogu see teema kuivõrd, et nad on tegelikult teineteise peegeldused kõverpeeglis... uhh, ülimalt stiilne.
Hellboy oma sapise suhtumisega ka. Ning kuigi ma pole eriti palju lugeda jõudnud veel, siis tundub, et Yorick Brown oleks ka korrektne ära nimetada.
Aga peale Nolan/Bale koostööd on kindel nr 1 Batman. Kuigi tal pole mingeid lahedaid erivõimeid on kogu see tema kaadevärk, mida pahalaste pihte lennutada, ning põhiliselt see tumedamatooniline psühholoogiline sügavus topnotch.
Ja jah, muidugi ei saa minagi ümber Jokeri äranimetamisest. Kunagi ta mulle ei meeldinud... aga peale seda, kui olin ennast selle tegelase minevikuga kurssi viidud sai (impulss tuli muidugi Heath Ledgeri fenomenaalsest interpretatsioonist) lemmikuks Batmani archenemy'ks. Kogu see teema kuivõrd, et nad on tegelikult teineteise peegeldused kõverpeeglis... uhh, ülimalt stiilne.
Hellboy oma sapise suhtumisega ka. Ning kuigi ma pole eriti palju lugeda jõudnud veel, siis tundub, et Yorick Brown oleks ka korrektne ära nimetada.