O.C.
Moderator: Meeskond
O.C.
O.C.
The O.C.
Ryan Atwood (Benjamin McKenzie) on California nooruk, kes koos vanema venna Treyga (Bradley Stryker) satub pärast autoga tehtud avariid kohtupinki. Vanem vend mõistetakse kolmeks aastaks vangi, temast noorem Ryan jääb aga ühiskondliku kaitsja Sandy Coheni (Peter Gallagher) järelevalve alla. Nii satub Ryan rikkasse, maalilisse ja saladusi täis pikitud Orange'i maakonda, kus tal algab täiesti uus elu rikaste ärahellitatud Cohenite ja Cooperite seltskonnas, kuhu Ryan peab sisse elama ja kelle heakskiidu ta peab leidma.
Täielikku tutvustust loe siit.
The O.C.
Ryan Atwood (Benjamin McKenzie) on California nooruk, kes koos vanema venna Treyga (Bradley Stryker) satub pärast autoga tehtud avariid kohtupinki. Vanem vend mõistetakse kolmeks aastaks vangi, temast noorem Ryan jääb aga ühiskondliku kaitsja Sandy Coheni (Peter Gallagher) järelevalve alla. Nii satub Ryan rikkasse, maalilisse ja saladusi täis pikitud Orange'i maakonda, kus tal algab täiesti uus elu rikaste ärahellitatud Cohenite ja Cooperite seltskonnas, kuhu Ryan peab sisse elama ja kelle heakskiidu ta peab leidma.
Täielikku tutvustust loe siit.
Who needs reasons when you've got heroin.
-
Immagination
- Sõrmuste Isand

Suht vana teema üleskaevamine, kuid jah, One Tree Hill on siiani parim noortesari, mida ise ka näinud olen. Rohkem neid normaalseid ei teagi, kui OC ja One Tree Hill... Keegi oskab soovitada ehk? Vahel kui pea on mõtetest tühi, siis hea siukest asja vahtida. ;DStorm wrote:Immagination wrote:Parim noortesari.
Seda meelt olin ka minagi, aga siis leidsin One Tree Hilli, mis on ka väga hea;)
Somerset wrote:Suht vana teema üleskaevamine, kuid jah, One Tree Hill on siiani parim noortesari, mida ise ka näinud olen. Rohkem neid normaalseid ei teagi, kui OC ja One Tree Hill... Keegi oskab soovitada ehk? Vahel kui pea on mõtetest tühi, siis hea siukest asja vahtida. ;DStorm wrote:Immagination wrote:Parim noortesari.
Seda meelt olin ka minagi, aga siis leidsin One Tree Hilli, mis on ka väga hea;)
Greek
One Tree Hill muutus jamaks siis kui nad ajas edasi hüppasid.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level wrote:Suht vana teema üleskaevamine, kuid jah, One Tree Hill on siiani parim noortesari, mida ise ka näinud olen. Rohkem neid normaalseid ei teagi, kui OC ja One Tree Hill... Keegi oskab soovitada ehk? Vahel kui pea on mõtetest tühi, siis hea siukest asja vahtida. ;DSomerset wrote:Storm wrote:[quote="Immagination"]Parim noortesari.
Greek
One Tree Hill muutus jamaks siis kui nad ajas edasi hüppasid.[/quote]Hmm... no ise lõpetan kohe viienda hooaja OTH's ning ütleks, et minu jaoks see ajas edasi hüpe väga asja ära ei rikkund, kuid jah, asi on maitses. Panin Greek'i piloti tõmbama, tänud soovituse eest.
Kunagi kui O.C telekast jooksis, sai seda ka ikka vahelduva eduga vaadatud. Esimene hooaeg oli üsna hea, aga mida edasi, seda juramaks see sari muutus. Seth'i tegelane meeldis (samas, c-mon, kellele Seth ei meeldiks?), aga muidu ei olnud seal minu arvates midagi nii väga erilist.
Samas meeldib mulle praegu jooksvatest sarjadest üsnagi "Gossip Girl", mis on ju ka "O.C" tegijatelt, kuigi paljudele "O.C" fännidele jällegi ei lähe "Gossip Girl" üldse peale. Nojah, tõsi, "Gossip Girl'is" pole Seth'i. Aga see-eest on seal Chuck Bass.
Samas meeldib mulle praegu jooksvatest sarjadest üsnagi "Gossip Girl", mis on ju ka "O.C" tegijatelt, kuigi paljudele "O.C" fännidele jällegi ei lähe "Gossip Girl" üldse peale. Nojah, tõsi, "Gossip Girl'is" pole Seth'i. Aga see-eest on seal Chuck Bass.
Niinii, sai läbi see O.C. minu jaoks nüüd. Eks ilmselt kirjutan kah selle kohta midagi a sap, aga hetkel on emotsioone peas liiga palju selle kohta. Vapustavalt hea sari oli ja seda tegelaste pärast. Peale esimest hooaega ei olnud ta enam kunagi nii hea, seda sellepärast, et liigselt palju uusi tegelasi ja vanad heideti kohati kõrvale, kuid siiski põhituum jäi õnneks alles. Lugesin, et suuresti pidi reitingute langemises süüdi olema FOX'i otsus saade neljapäeva peale lükata, kus ta pidi võistlema CSI ja Grey Anatoomiaga, mis on tõepoolest raske. Siiski, ei koti mind üldine arvamus, et saate viimased hooajad olid üle mõistuse halvad, minu arust, kuna anti neile väga jõhker giljotiin, lõpetati asjad vägagi hästi ära ja viimane stseen/viimased hetked Ryaniga olid kümnesse. Sama hinne ka kogu sarjale.