Kinosaalist lahkumine
Moderator: Meeskond
Kinosaalist lahkumine
Kas teil on kunagi olnud, et lähete kinosaalist poole filmi pealt välja, sest film on nii jama? Mul endal sellist kogemust ei ole, aga üks tuttav läks poole filmi pealt ära, sest nii crap film pidi olema. Ei mäleta kahjuks selle filmi nime 
Emm... Viimasel ajal polegi kinno sattunud, pole nagu tahtnud midagi, mis tuleb VÄGA näha (elan väiksemas linnas, nii et valik pole väga suur). Kuid on tõesti juhtunud, et film on üliigavaks osutunud (nt "Täna öösel me ei maga") Ometi olen ennast talitsenud, sest poole filmi pealt lahkumine näitab minu arvates ülimat ülbust ja igasuguse austuse puudumist. Samamoodi on minu arvates nõme, et inimesed tõusevad püsti kohe kui lõpumuusika hakkab mängima, viimane stseen pole veel lõppenud rääkimata veel credit'sitestki, ega sellest et saal on pime. Tobe komme.
Kinost lahkuda on jah väga ebaviisakas. Kui juba sinna minna, siis järelikult peab niipalju aega jaguma, et film lõpuni vaadata. "Täna öösel me ei maga" oli tõesti igav. A seepärast, et ikka Eesti film oli siis pidasin lõpuni vastu. Kui aega ja veidigi raha, siis eesti filmide peale tasub seda kulutada. Isegi kui film on kehv, siis vähemalt on lootust, et tulevikus on rahalised võimalused paremad ja tehakse etemaid.
-
n2tzumullirooza
- Teadmata kadunud

kui mulle mingi film ei meeldi siis ma jään sinna istuma..Ma arvan, et välja ikka ei lähe...Aga mul oli nii, et Mul väike sugulane tahtsis seda ekraani puutuda ja ta tõsteti seal saalist välja ja pandi nurka..Ja siis tuli uuesti sisse ja siis pandi ekraani kõrvale seisma..
:lol:
I have to be able to smile throu all this bullshit...
henrikmk wrote:ma olen mingite igavate filmide ajal mis lõpus läks jamaks nt sõrmuste isand kuninga tagasitulek lõpus läks igavaks,siis käisin ma wc-s popcorni ostmas ja tagasi
Hehee, seda pead sa küll seletama, millises WC-s popcorni müüakse
PS: http://en.wikipedia.org/wiki/Comma
lahkunud olen ainult siis, kui filmi vaatama on sattunud ajukääbustest publik. viimati ring 2 ajal mingid mimmud kiljusid naerda valedel kohtadel ja viimaks hakkas üks sõbrants teisele minu selja taga filmi sisu lahti rääkima - f....! üldjuhul on kõik filmid minu jaoks niivõrd huvitavad ja omapärased, et vaatan ära ka minu jaoks igava filmi, sest midagi ikka leiab (kes otsib see leiab). viimane nö."raske" vaatamine filmi seisukohast oli Kusturica "Elu on ime". tegelikult olen friik, kes mõnd filmi mitu korda vaatamas käib