Nõndaks, enam-vähem 1/2 aastast 2007 on möödas ja nõnda tekibki küsimus, millised on selle aasta filmimuljed? Parema ülevaate andmiseks teen siis siia väikese ankeedi, mille võiksite täita...
Parim(ad) film(id):
Halvim(ad) film(id):
Suurim üllataja:
Suurim pettumus:
Parim komöödia:
Parim õudusfilm:
Parim põnevik/märul:
Enda vastused:
Parim(ad) film(id): "Zodiac", "Hot Fuzz", "300", "Planet Terror" & "Death Proof"
Halvim(ad) film(id): "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", "Norbit", "Ghost Rider", "Mr. Bean's Holiday", "The Hills Have Eyes II"
Suurim üllataja: "Next", "Hostel: Part II"
Suurim pettumus: "Spider-Man 3"
Parim komöödia: "Hot Fuzz"
Parim õudusfilm: -
Parim draama: "Klass"
Parim põnevik/märul: "Shooter"
Go!
2007 esimene pool?
Moderator: Meeskond
Parim(ad) film(id): Death Proof(kuigi ma pole veel näinud), 300, Zodiac, Hot Fuzz, The Fountain
Halvim(ad) film(id): halbu filme eriti ei vaata, aga Spider-Man 3 selle aasta omadest siis
Suurim üllataja: Klass
Suurim pettumus: Spider3
Parim komöödia: Hot Fuzz
Parim õudusfilm: ei huvita
Parim põnevik/märul: Hot Fuzz
Halvim(ad) film(id): halbu filme eriti ei vaata, aga Spider-Man 3 selle aasta omadest siis
Suurim pettumus: Spider3
Parim õudusfilm: ei huvita
Parim põnevik/märul: Hot Fuzz
Parim(ad) film(id): 300, Klass,
Halvim(ad) film(id): The Messengers, Epic Movie, Blood & Chocolate
Suurim üllataja: The Fountain
Suurim pettumus: Hannibal Rising
Parim komöödia: Reno 911!: Miami, Hot Fuzz
Parim õudusfilm: pole veel yle keskmise n2inud
Parim põnevik/märul: Shooter
Pole veel n2inud "Grindhouse", "Hostel II", "Fantastic Four" jne. Nii, et valik kindlasti muutub l2hima aja jooksul...
Halvim(ad) film(id): The Messengers, Epic Movie, Blood & Chocolate
Suurim üllataja: The Fountain
Suurim pettumus: Hannibal Rising
Parim komöödia: Reno 911!: Miami, Hot Fuzz
Parim õudusfilm: pole veel yle keskmise n2inud
Parim põnevik/märul: Shooter
Pole veel n2inud "Grindhouse", "Hostel II", "Fantastic Four" jne. Nii, et valik kindlasti muutub l2hima aja jooksul...
Ma olen vist ainult nelja selle aasta filmi näinud. Üritame siis nendega tabeli koostada:
Parim(ad) film(id): Klass, Jan Uuspõld läheb Tartusse, Hot Fuzz
Halvim(ad) film(id): Epic Movie (ma pole küll tervikuna näinud aga see, mis ma nägin, oli totaalne saast), 300
Suurim pettumus: 300
Parim põnevik/märul/draama: Klass
Pole veel näinud aga kindlasti on head ka Zodiac ja Grindhouse.
Halvim(ad) film(id): Epic Movie (ma pole küll tervikuna näinud aga see, mis ma nägin, oli totaalne saast), 300
rezpekt wrote:Ma olen vist ainult nelja selle aasta filmi näinud. Üritame siis nendega tabeli koostada:
Seda ma kuulen küll esimest korda et 300 ei meeldind. Ja miks sa klassi põnevikuks ja märuliks kutsud? märul pole ta kaugeltki ja põnevikuga pole ka midagi pistmist.
Lazerest wrote:rezpekt wrote:Ma olen vist ainult nelja selle aasta filmi näinud. Üritame siis nendega tabeli koostada:
Seda ma kuulen küll esimest korda et 300 ei meeldind. Ja miks sa klassi põnevikuks ja märuliks kutsud? märul pole ta kaugeltki ja põnevikuga pole ka midagi pistmist.
300 puhul on ju tegemist väga nõrga stsenaariumiga. Ainus asi mida seal kiita saab on visuaalne ilu, kuid sellega oldi ka vahel ülepingutatud. Sisu oli lausa nii igav, et viimased 15 minutit jätsin vaatamata. Võtan seda kui pikka reklaami tänapäeva efektide võimekusele. OK, IMDb's ja mujal on saanud hindeks 4/10.
Nagu sa näed, on mu nimekirja viimase punkti juures kolm žanrit: põnevik/märul/draama. Klass kuulub just psühholoogiliste draamade hulka.
Last edited by eerik on 20. June 2007, 18:17, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Jajah, rezpektil on õigus, kaldkriips tähendab siiski: põnevik või märul või draama. "300" poolt ühineks samuti eelkõnelejaga. Kui ma kinost tulin, siis mõnus fiil oli sees ja hea elamus saadud, aga filmina oli ta parajalt logisev.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora