Ma olen tähele pannud, et on paljud head näitlejad, filmid, seriaalid, millel pole tutvustust. Nt Alec Baldwin, kes on väga hea näitleja, temast pole midagi kirjutatud.
Ja ega ta pole nüüd mingi uustulnuk, keda veel nii hästi ei tunta. Mingisugune Dakota Fanningul juba tutvustus olemas, kuigi- mis ta on 12/13. Alec Baldwin on pikalt üle 40-mne, ja kõvasti rohkem filmides mänginud
tee mis tahad aga mul ikkagi pinnuks silmas see, et siin on mega palju mingisuguseid suhteliselt tundmatuid filme ja sarju lisatud aga kõige loogilisemad ja suuremad klassikud on puudu
Ja muidugi veel Chuck Norris . Ta mulle küll eriti ei meeldi, aga no kes siis ei teaks Walkeri ja Delta Force'i staar Chuck Norrist. Ja noh veel peaks ära mainima veel nooremad baldwinid- William, Daniel ja Stephen...
hau wrote:tee mis tahad aga mul ikkagi pinnuks silmas see, et siin on mega palju mingisuguseid suhteliselt tundmatuid filme ja sarju lisatud aga kõige loogilisemad ja suuremad klassikud on puudu
kui kedagi häirib, et meil teatud asju puudu on, siis ootame tutvustusi info@filmiveeb.ee aadressile ja need saavad lähiajal ülesse, kui need vähegi korrektsed on.
Kaido wrote:kui kedagi häirib, et meil teatud asju puudu on, siis ootame tutvustusi info@filmiveeb.ee aadressile ja need saavad lähiajal ülesse, kui need vähegi korrektsed on.
Kaido wrote:kui kedagi häirib, et meil teatud asju puudu on, siis ootame tutvustusi info@filmiveeb.ee aadressile ja need saavad lähiajal ülesse, kui need vähegi korrektsed on.
Ma siis ei hakka ise neid tutvustusi kirjutama, kui on juba foorumis teema selle kohta, keda võiks lisada...
Eks ma siis saadan...
stefu wrote:Ma siis ei hakka ise neid tutvustusi kirjutama, kui on juba foorumis teema selle kohta, keda võiks lisada...