Milline neist :S

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderator: Meeskond

Milline siis

Free Bird
4
12%
Stairway To Heaven
20
59%
Hotel California
10
29%

Total votes: 34

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Milline neist :S

Post by Forzelius »

Mina ei suuda nende vahel valida.
Millisle on teie arust parim kidrasoolo.

1.Led Zeppelin- Stairway to Heaven
2.Lynyrd Skynyrd- Free Bird
3.The Eagles- Hotel California

Kuulake läbi ja öelge mis arvate. Minu arust on just kitarrisoolo kõige parem viimasel, aga teistel on jällegi muidu kitarrimöng hea.

Youtubes peaksid kõik üleval olema...
ImageImageImage
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Free Bird FTW.
Muidu sellise klassikalise roki austaja pole, kuid Lynyrd Skynyrd rokib ikka viiesajaga...
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Seda küll, et rokib, vahepeal ainult seda kuulasingi, kahju, et nendega see plaincrash juhtus...
Aga jah, nad kõik on ülihead laulud ja Free Birdi juures meeldis mulle just see lõpusoolo!
ImageImageImage
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Free Bird sobis "Devil's Rejects" lõppu nagu rusikas silmaauku, judinad tulid ikka seljale kui esimest korda nägin. Ja sellises (sitas) filmis nagu "Elizabethtown" vms seal oli ka päris lahe koht see, kui nad seal matustel seda mängima hakkasid...
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

Minu jaoks Hotel California, kuna Free Bird pole eriti my cup of tea ja Stairway to Heaveni soolo on muide umbes kümnes tükis salvestatud ja hiljem kokku liimitud, tegelikult Jimmy Page seda järjest mängida ei suutnud, sestap ei tahtnud ka selle poolt hääletada.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

vaieldamatult klassika Led Zeppelin- Stairway to Heaven
Lugu, mis muutis maailma!
Koletis
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Koletis »

Led Zeppelin- Stairway to Heaven nu see on selles valikus ika parim
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by albski »

ma paneks oma raha zeppelini peale, kindlasti palju häid kitarri soolosid on veel teined Ted Nugent, ja panen siia ühe lingi ühest eriti heast loost. loost. http://youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8& ... ed&search=
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

Stairway to Heaven
Kama
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Kama »

Terviku loona meeldib mulle kõige rohkem Stairway to Heaven aga kitarrisoolo on minu arust kõige parem Free Birdil.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

raske võitlus free birdi ja stairway to heaveni vahel minu jaoks, kuid praegu hääletasin siiski free birdi poolt. ei tea miks, vb sellepärast, et just mängis see laul .
behemoth
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by behemoth »

crackhead wrote:Minu jaoks Hotel California, kuna Free Bird pole eriti my cup of tea ja Stairway to Heaveni soolo on muide umbes kümnes tükis salvestatud ja hiljem kokku liimitud, tegelikult Jimmy Page seda järjest mängida ei suutnud, sestap ei tahtnud ka selle poolt hääletada.

lollus ! isegi mina suudan selle soolo ära mängida. ja mida Page siis live's tegi, lasi soolo lindipealt ?
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ma arvan, et crackhead on selline inimene, kes selliseid avaldusi niisama ei pillu. Juu siis on seal mingi klišee- sellel õigel soolol. Live'is ei mängita ju mitte kunagi peaaegu tervet lugu. Alati on mingi popurrii..
ImageImageImage
behemoth
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by behemoth »

tehke katseks selline statement eesti kidrafoorumisse, vaadake mis pillimehed sellest arvavad. kusjuures jah, live's mängib ta tihtilugu kiiremini kui stuudioversioonis, mängides sekka raskemaid käike ja pikendades soolot. fakt on see, et Page mängib selle soolo probleemideta ära. pigem tundub see olevat lihtne müüt.
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

behemoth wrote:tehke katseks selline statement eesti kidrafoorumisse, vaadake mis pillimehed sellest arvavad. kusjuures jah, live's mängib ta tihtilugu kiiremini kui stuudioversioonis, mängides sekka raskemaid käike ja pikendades soolot. fakt on see, et Page mängib selle soolo probleemideta ära. pigem tundub see olevat lihtne müüt.

Ma olengi pillimees.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Post Reply