Filmiveeb.ee ootab just Teilt arvamuslugusid erinevate filmide kohta, kus kirjeldaksid, mis meeldis ja mis ei meeldinud. Võid kiita ja kritiseerida, hoida ja keelata. Lugu peaks olema 1300-2300 tähemärki pikk (vaheread jms ei loe).
Kas need arvamuslood peaksid olema nende filmide kohta mida siin filmiveeb.ee`s ei ole. Sest nende filmide kohta mis siin on, on ju olemas kohad kus saab oma arvamust avaldada, v6i tahate p6hjalikumkas asja teha?
Milenko wrote:Kas need arvamuslood peaksid olema nende filmide kohta mida siin filmiveeb.ee`s ei ole. Sest nende filmide kohta mis siin on, on ju olemas kohad kus saab oma arvamust avaldada, v6i tahate p6hjalikumkas asja teha?
Arvatavasti mõeldakse pikemaid arvustusi ning revüüsi, mitte pelgalt kommentaare "üsna hea, 7/10".
No, saad ju esilehele siis või nii. Ja tavaliselt pole ma tähele pannud, et keegi seal filmi teema all pikema revüü kirjutaks, tavaliselt veidike muljeid lihtsalt...
Tegu pole lihtsa netikommentaariga nagu "oi mulle meeldis see film väga a ma annaks selle vist eee.. ee... aaa näiteks 6/10". Kirjeldad täpsemalt oma tundeid jne. Pluss asi läheb esilehele, kus on ka sinu nimi all.
Kas selles arvamusloos võib kasutada ka suurt faktibaasist filmi kiitmiseks ja nüansside väljatoomiseks või peaks tegu olema siiski konkreetse arvamusega? Ma mõtlen, et kas faktide kasutamine oma väidete illustreerimiseks on vabalt lubatud või mingil määral piiratud?