Uus IMDB kujundus
Moderator: Meeskond
Uus IMDB kujundus
Kuidas teile meeldib. Mulle isiklikult on kuidagi väga harjumatu. Filmi hinne on just see, mis minu arust on kuidagi tobeda koha peal
See on nüüd tõeline WTF hetk. Ma pole mõned päevad seda lehte külastanud ja tuli tõelise üllatusena. Mis pagan vanal viga oli? Ilmselt vajavad Movie Collectori scriptid ka jälle uuendamist.
Huvitav, kas IMDB Pro on ka muudetud? Kui pole, siis hakka või maksma... kuid ei, vast siiski mitte
, nii hull nüüd asi ka pole.
EDIT: Kuigi jah, vana kujunduse juures tuli minu arvates liigendus palju tugemavalt välja. Nüüd sulandub kogu tekst pisut ühtlasemalt ühtlaseks massiks, ja ma ei leia, et see on hea.
Juhin ka tähelepanu sellele:
ise panin vana kujunduse peale, eks näis, kaua nad seda hoiavad.
Huvitav, kas IMDB Pro on ka muudetud? Kui pole, siis hakka või maksma... kuid ei, vast siiski mitte
EDIT: Kuigi jah, vana kujunduse juures tuli minu arvates liigendus palju tugemavalt välja. Nüüd sulandub kogu tekst pisut ühtlasemalt ühtlaseks massiks, ja ma ei leia, et see on hea.
Juhin ka tähelepanu sellele:
IMDb wrote:Can I change my user preferences to keep the old design?
Yes, but this will be a temporary option while we gather your feedback and resolve any outstanding bugs.
You can set your preference here, or use this site to use the old design.
ise panin vana kujunduse peale, eks näis, kaua nad seda hoiavad.
Last edited by Cochrane on 19. February 2007, 16:55, edited 1 time in total.
Cochrane wrote:Huvitav, kas IMDB Pro on ka muudetud? Kui pole, siis hakka või maksma... kuid ei, vast siiski mitte, nii hull nüüd asi ka pole.
IMDB Pro kujundus on samasugune nagu enne, aga tavaIMDB kujundus on minu arust parem kui eelmine, mis nägi välja (ja oligi tegelikult
Uus on palju mugavam. Kõik mis vaja on kohe näha.
Mulle küll meeldib.
Üks asi mis mulle juba ennem ei meeldinud on see, et kui oled filmi lisanud nähtud filmidesse või oma listi, siis ei näita seda filmi lehelt. Nii võib kogematta sinna listi sattuda topelt filme.
Mulle küll meeldib.
Üks asi mis mulle juba ennem ei meeldinud on see, et kui oled filmi lisanud nähtud filmidesse või oma listi, siis ei näita seda filmi lehelt. Nii võib kogematta sinna listi sattuda topelt filme.
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."