Kiirem jääb ellu
The Quick And The Dead
Põnevus-western blondist märulikaunitarist (Sharon Stone), kes ihkab kätte maksta ta isa tapnud mehele (Gene Hackman). Viimane on oma hirmuvalitsusele allutanud üksildase preerialinnakese, kus ta kavatseb korraldada "kiirem jääb ellu" laskevõistlused. Noor naine näeb selles oma võimalust, kuid siis astub mängu vihatud mehe võluv poeg (Leonardo DiCaprio).
Täielikku tutvustust loe siit.
Kiirem jääb ellu
Moderator: Meeskond
Jep, saigi film ära vaadatud. Ja peaks ütlema, et päris hea vestern oli. Igatahes need kaks tundi möödusid ruttu ja ei kahetse üldse, et vaadatud sai.
Ehk seda enam sain ma positiivse üllatuse osaliseks, et ei olnud just väga ootusi üles ajanud.
Osatäitmised olid aga igati tasemel. Gene Hackman sai minu arust päris hästi hakkama "paha" mehena. Ja Crowe roll filmis oli ka oodatust suurema kaaluga.
Ehk seda enam sain ma positiivse üllatuse osaliseks, et ei olnud just väga ootusi üles ajanud.
Osatäitmised olid aga igati tasemel. Gene Hackman sai minu arust päris hästi hakkama "paha" mehena. Ja Crowe roll filmis oli ka oodatust suurema kaaluga.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Kiirem jääb ellu
Näinud nii viis-kuus korda ja endiselt meeldib, eriti Gene Hackman.
7/10

7/10