Väike Miss Päikesepaiste

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
H20H
Eliit

Väike Miss Päikesepaiste

Post by H20H »

Väike Miss Päikesepaiste
Little Miss Sunshine

Frank (Steve Carell) on homoseksuaalne õppejõud, kes kaotab oma rivaalile teadusauhinna ja oma armsama. Peale ebaõnnestunud enesetapukatset, kolib ta mõneks ajaks elama oma õe Sheryli (Toni Collette) ja tema perekonna juurde. Täiuslikkusest jäävad seal peres aga kõik väga kaugele: kaotajaid mittesalliv pereisa (Greg Kinnear), vaikimisvande võtnud perepoeg, heroiinimaias vanaisa ning pisut ülekaaluline 7-aastane peretütar Olive, kelle suur unistus on võita missivõistlus. Peagi avaneb Olive�il võimalus osa võtta iludusvõistlusest nimega Väike Miss Päikesepaiste, mille tulemusena otsustatakse terve perega ette võtta mitmepäevane väikebussireis California osariiki, kus see pisitüdruku jaoks suursündmus aset leiab. Reis ise aga ei kujune kaugeltki tavapäraseks, vaid on täis tervet perekonda mõjutavaid sündmusi.

Täielikku tutvustust loe siit.
Liska
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Liska »

Film ei meeldinud, igav oli. Pettusin tõesti, polnud see, mis lootsin. Väike Olive on andekas ja armas, vanaisa on ka üle kõige! Film jääb kuidagi poolikuks. Tegelaste muutused on suhteliselt etteaimatavad.
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by DjD »

minu arust ka siuke natuke teistmoodi ja väga fan oli vaadata :D
5 väikse miinusega :P
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

väga mõnus ja omapärane film. Täitsa meeldiv vaheldus oli. Mõttega film.
7/10
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Väga,väga sümpaatne ja muhe film.
Täiuslikult välja aretatud karakterid,keda mängisid kõik näitlejad suurepäraselt.
Alan Arkin vääris kindlasti Oscarit.
9/10
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

V2ga sydamlik, kurb ja m6tlemapanev film. Filmis oli h2sti v2lja toodud t2nap2eva inimeste mured ja nende m6ju teistele. Oma Oscareid igati v22riline.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kõva film oli. Mitte nüüd parim, aga selline hea film niisama vaatamiseks. Saab mitu korda vaadata küll, sest oli selline komöödiaga vürtsitatud draama. Oscarit oli ka väärt loomulikult ning ka Greg Kinnear ja Steve Carell tegid eha rolli.

8/10
ImageImageImage
simpson
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by simpson »

Täitsa hea film oli. Teistsugune kui teised filmid. Näitlejad olid väga head. Komöödiat oli ka piisavalt, ainult see lõpp häiris mind natuke. Oleks võinud seal laval midagi muud teha kui striptiisi vms. Täitsa tugev 6+ tuleb minu poolt.

6/10
30 Days of Night 5/10
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Mõnus meelelahutus. Mitte liiga rõõmus ega kurb. Oscarid on see film ära teeninud. 10/10
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Minu silmis parim nn road-movie. Mõnus vaheldus oli. Draama ja komöödia olid päris korralikult tasakaalustatud. Näitlejad olid väga head, eriti Steve Carrell, kes on viimasel ajal väga positiivseks muutunud. Tegelaskujudest meeldis kõige enam ropusuine vanaisa ja vaikimisvande andnud teismelisest perepoeg. :))
8/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

Post by rakitic14 »

kas keegi oskaks öelda mis seal pärast lõpus juhtus? ma kuni sinna tantsuni olen näinud,sinnani oli küll väga hea film :)
vägatugev 9/10-st
Max89
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Max89 »

Väga omapärane film aga mulle meeldis. 8/10.
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

Väga huvitava lõpp oli sellel filmil. Tekitas sisemist viha nende lollakate vastu, kes ära ajasid neid.
Kusjuures seal lõpus need Barbie-nägudega tited - what the fuck? Selline tunne, nagu need oleks arvutiga tehtud. Unhuman.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

BFMi stsenaristika eksami raames sai uuesti vaadatud. Oeh. Vapustavalt hea film. Nüüd vist mingi 8 korda nähtud ja iga kord paned uusi detaile tähele. Näiteks, don't judge me, aga sain esimest korda teada, et Richard ei olegi Dwayne'i isa :)
Post Reply