Kuum pirukas 5: Alasti miil
Moderator: Meeskond
American Pie 5: The Naked Mile
Stiflerite perekonna au on tõsises ohust - Matt ja Steve Stifleri nõbu Erikust (John White) võib saada esimene Stifler, kes keskkooli süütuna lõpetab. Lootust toob kurikuulus traditsiooniline Alasti miili jooks, kus sajad tudengid alast üle koolilinnaku jooksevad, et pärast pingelisi eksameid pisut auru välja lasta.
Täielikku tutvustust loe siit.
American Pie 5: The Naked Mile
Stiflerite perekonna au on tõsises ohust - Matt ja Steve Stifleri nõbu Erikust (John White) võib saada esimene Stifler, kes keskkooli süütuna lõpetab. Lootust toob kurikuulus traditsiooniline Alasti miili jooks, kus sajad tudengid alast üle koolilinnaku jooksevad, et pärast pingelisi eksameid pisut auru välja lasta.
Täielikku tutvustust loe siit.
- NormalDrinker
- Teadmata kadunud

Selles osas siis domineerisid seksinaljad
, mis ei ole kyll halb
, kuid ma ei tea...natuke lame oli siiski minu arvates. Paar kohta ikka oli, kus naerda sai, kuid see idiootne match stifleri kamba ning v2ikese inimese vahel oli kyll nii BS. Mina arvan, et v6iks sellel pirukal nyyd jahtuda lasta...Yldkokkuv6ttas see film oli natuke parem, kui 4. osa, kuid k6vasti halvem kui esimesed 3. 5/10
Legalize IT!
- lostinthemist
- Ristiisa

Minu meelest kõvasti parem, kui neljas film; kuid ei anna võrrelda esimese kahe filmiga. Võrreldes varasemate osadega domineerisid selles filmis tunduvalt rohkem seksinaljad, sai ikkagi palju nalja, mitmes kohas naersin.
Erik ütles päris naljakalt pärast ühe asja nägemist: "Silmakirjatseja!"
Kes näinud, teavad.
Loodan, et kuuendat osa ei tule, kui just vanad tegelased tagasi pole..
5/10
Erik ütles päris naljakalt pärast ühe asja nägemist: "Silmakirjatseja!"
Loodan, et kuuendat osa ei tule, kui just vanad tegelased tagasi pole..
5/10
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand