Saag III niitis õudukafännidel jalad alt!
Moderator: Meeskond
Inglismaa kinokett pidi ühe õhtu jooksul kolm korda kiirabi kutsuma, sest inimeste närvid ei pidanud uuele kolefilmile vastu. Erinevatel ajahetkedel minestas lihunikufilmi Saag III linastusel ära neli inimest, kirjutab Ananova. Üks naine viidi lausa haiglasse ja kaht teist täiskasvanut turgutati kohapeal. Teises kinos kaotas üks mees samuti filmi jõleduse tagajärjel pildi eest. Kui olete nõrganärviline, siis ärge minge seda vaatama, hoiatas kiirabitöötaja.
T?ielikku uudist loe siit
Inglismaa kinokett pidi ühe õhtu jooksul kolm korda kiirabi kutsuma, sest inimeste närvid ei pidanud uuele kolefilmile vastu. Erinevatel ajahetkedel minestas lihunikufilmi Saag III linastusel ära neli inimest, kirjutab Ananova. Üks naine viidi lausa haiglasse ja kaht teist täiskasvanut turgutati kohapeal. Teises kinos kaotas üks mees samuti filmi jõleduse tagajärjel pildi eest. Kui olete nõrganärviline, siis ärge minge seda vaatama, hoiatas kiirabitöötaja.
T?ielikku uudist loe siit
- lostinthemist
- Ristiisa

Kurb on see, et te tõesti arvate, et keegi minestas. Kindlasti olid filmikompanii kinni makstud promo, et mingit haipi jälle tekitada - "oo, nii jõhker film. ma kuulsin, et kuskil isegi inimesed minestasid seansi ajal".
Kas mitte 'Hostel' sarnast võtet ei kasutanud. Ja noh, kui ma filmi ära nägin, siis küll aru ei saanud, et misasi neid seal minestama pani...
Kuidjah, võibolla tõesti mingi tüüp läks kinno esimest korda õudukat nägema ja ei suutnud uskuda, mida ta ekraanil näeb.
Kas mitte 'Hostel' sarnast võtet ei kasutanud. Ja noh, kui ma filmi ära nägin, siis küll aru ei saanud, et misasi neid seal minestama pani...
Kuidjah, võibolla tõesti mingi tüüp läks kinno esimest korda õudukat nägema ja ei suutnud uskuda, mida ta ekraanil näeb.
- Ralf
- love <3
Mina lähen homme vaatama. Eks näis, kui hull tegelikult on.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
See, kui näiteks sa võid selle filmi ilma silmi pilgutamata ära vaadata, ei tähenda seda, et kuskil UK-s ei võiks kellegil nii nõrgad närvid olla, et minestavad ära. Aga see on muidugi nende oma süü, et läksid vaatama, kui nii tundlikud on.
Ja ka kino peaks sellistele filmidele hoiatuse juurde panema. Näiteks mind ajab imestama see, et Boratil (!!!) on nõrganärvilistele hoiatus, aga näiteks Hostelil pole.
Ja ka kino peaks sellistele filmidele hoiatuse juurde panema. Näiteks mind ajab imestama see, et Boratil (!!!) on nõrganärvilistele hoiatus, aga näiteks Hostelil pole.
- Ralf
- love <3
Leigh on ise öelnud ka, et see on 10 korda hullem, kui esimesed kaks osa kokku ja teine osa oli juba parajalt verine.
( http://www.imdb.com/title/tt0489270/board/flat/57563228 )
( http://www.imdb.com/title/tt0489270/board/flat/57563228 )
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora