Visa hing 2
Moderator: Meeskond
Visa hing 2
Visa hing 2
Die Hard 2 (1990)
New Yorgist Los Angelese politseisse siirdunud võmm John McClane (Bruce Willis) on LA lennujaamas ootamas enda naise lennuki saabumist, kuid jällegi sekkuvad mängu terroristid. Nad võtavad enda kontrolli alla kogu lennuvälja tegevuse ning teevad lennukite maabumise võimatuks. Nad nõuavad ühe üliohtliku kurjategija vabastamist, keda parajasti ühest vanglast teise viiakse.
Loe täielikku tutvustust siit
Die Hard 2 (1990)
New Yorgist Los Angelese politseisse siirdunud võmm John McClane (Bruce Willis) on LA lennujaamas ootamas enda naise lennuki saabumist, kuid jällegi sekkuvad mängu terroristid. Nad võtavad enda kontrolli alla kogu lennuvälja tegevuse ning teevad lennukite maabumise võimatuks. Nad nõuavad ühe üliohtliku kurjategija vabastamist, keda parajasti ühest vanglast teise viiakse.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- Ralf
- love <3
Esimene oli super, teine keskmine ja kolmas hea. Seega triloogiast kõige kehvem (minu silmis). Actionit jäi väheks, tempot polnud piisavalt ja nii öelda "vana" John McClane ilma sokkideta ja alussärgis oli kuhugile kadunud. Sellegipoolest väärikas Renny Harlini film.
4/10
4/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:21, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Esimene oli väga hea, see on hea ja 3. film keskmine. Kunagi ka mina ei sallinud seda filmi üldse, kuid pärast mitut vaatamist hakkas see mullegi meeldima. Eriti just meeldib mulle Stuart. John McClane fraasid olid ikkagi tasemel ja film sisaldas suht palju äktsionit. 8/10, gotta love McClane. :wink:
There was a HOLE here. It's gone now.
Mulle just väga meeldis, ei oskagi öelda, milline osa parim on, see oli kindlasti üks parimatest, meeldis kindlasti William Sadleri osatäitmine. BTW, see lennujaama stseen, kus see linttee seisma jäi, mõtlesin, et see vend, kes kuuli pähe lasi ühele eriüksuslasele, mõtlesin, et see oli see sama näitleja, kuid nähes seda, kuidas ta kuuli kopsu sai, vaatasin IMDB-st järgi ja n'gin, et see oli hoopis Robert Patrick...
Kokkuvõttes kindel 9/10
Kokkuvõttes kindel 9/10

Forza wrote:Mulle just väga meeldis, ei oskagi öelda, milline osa parim on, see oli kindlasti üks parimatest, meeldis kindlasti William Sadleri osatäitmine. BTW, see lennujaama stseen, kus see linttee seisma jäi, mõtlesin, et see vend, kes kuuli pähe lasi ühele eriüksuslasele, mõtlesin, et see oli see sama näitleja, kuid nähes seda, kuidas ta kuuli kopsu sai, vaatasin IMDB-st järgi ja n'gin, et see oli hoopis Robert Patrick...
Kokkuvõttes kindel 9/10
Sama siin.
There was a HOLE here. It's gone now.
Re: Visa hing 2
Korralik möllufilm. Meeldis, kuna pahad tegelased on tõsiselt kurjad ning head täielikud kangelased. Uute filmide juures paneks see (mind) vaid silmi pööritama, aga seekord teadsin täpselt, kellele kaasa elada ning kellele mitte.
John'i enda märkused, kuidas ta jälle samas olukorras on ning ei saa korralikult jõule veeta, olid super. 
Tõsiseltvõetavate "Die Hardide" kogutervikust üsna kindlalt nõrgim lüli. Aga see ei ütle palju, kuna terve esinelik koosneb vägagi korralikest märulitest, mis iga teise mölluka valgusaastate kaugusele maha jätavad. Eepilisi momente on küllaga, kuid põhiliseks miinuseks on see, et McClane’i enda elu ei ole tegelikult üldsegi ohus ning ta teeb kogu kangelasetööd vaid oma heast tahtest. Enamik aega on ta põhitegevusest täiesti välja jäetud ning võimetu sündmuste käiku muutma. Terroristid on McClane’ist kogu aeg sammu võrra ees ning tema kulutab lihtsalt mõttetult aega politseinike ja teiste näiliselt vaimse puudega korrakaitsjatega vaidlemiseks. Villain kannatas raskekujulise alakasutatuse all.
Siiski on tegu vägagi intelligentse põnevusmäruliga, mida võib vabalt ilma igasuguse tüdimuseta iga-aastaselt vaadata. Lisaks sisaldab see seeria kõige paremat sisupööret.
Renny Harlin on teinud head tööd nii mõnegi meeldejääva stseeni loomisel ning suutnud lavastada "Die Hardile" väärilise järje ilma kellelegi häbi tegemata.
8/10
Ralf oli ulti before it was cool.
Siiski on tegu vägagi intelligentse põnevusmäruliga, mida võib vabalt ilma igasuguse tüdimuseta iga-aastaselt vaadata. Lisaks sisaldab see seeria kõige paremat sisupööret.
8/10
Ralf wrote:Sellegipoolest väärikas Renny Harlini film.
4/10
Ralf oli ulti before it was cool.
Spoiler :
- Ralf
- love <3
4/10 on tõesti karm. 6/10 tundub paras praegu. Aga esimese nelja "Die Hardi" seast on just teine osa on mu jaoks olnud alati see, mida ma millegipärast täielikult nautida ei suudagi. 1. ja 3. filmi puhul algusest peale teadnud, et armastan neid, aga teine pole kunagi erilisi tundeid tekitanud...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:4/10 on tõesti karm. 6/10 tundub paras praegu. Aga esimese nelja "Die Hardi" seast on just teine osa mu jaoks olnud alati see, mida ma millegipärast täielikult nautida ei suudagi. 1. ja 3. filmi puhul algusest peale teadnud, et armastan neid, aga teine pole kunagi erilisi tundeid tekitanud...

Tänu DH2'le meeldis mulle alati Counter-Strike's cs_747 mappi pelada.
A Good Day to Die Hard peaks panema sind (kurb) seda filmi rohkem väärtustama imo.
Last edited by Ronet on 25. December 2014, 19:25, edited 1 time in total.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Mulle meeldib VH2 iga aastaga aina rohkem ja rohkem. Koos esimese osaga on sellel tõeline "mees terroristide vastu" hõng. 3-4 (viiendast ei räägi üldse) on see suure linna peal möllamine hoopis kadunud ja võtan neid kui nauditavaid action-filme. John McClane lumises jaamas Sadlerit taga ajamas on aga midagi tõeliselt..vahvat. Endiselt seda meelt, et frantsiisi filmid lähevad paremusjärjestuses.