Agent 007: Surma palge ees
A View To A Kill (1985)
Kui Bond (Roger Moore) saadetakse uurima salajase infolekke põhjust Zoran'i nimelises firmas, avastab ta ühe suure pettuste ja mõrvade rea. Firma salapärane juht Max Zorin (Christopher Walken) on koostanud plaani kõrvaldamaks maailmas kõik enda konkurendid, isegi kui ta peab selleks miljoneid inimesi tapma. Aga enne kui Bond saab Zoriniga tegemist teha, peab ta jagu saama Zorini abilisest May Day'st (Grace Jones). Teda aitab imeilus Stacey (Tanya Roberts). Bond korraldab tormijooksu Zorinile, ning lõplik võitlus toimub Kuldse Värava Sillal (Golden Gate Bridge).
Loe täielikku tutvustust siit
Agent 007: Surma palge ees
Moderator: Meeskond
No minu arust oli filmi mitte see nagu ma oleks tahtnud kusjuures isegi Die Another Day on mingis mõttes parem, aga filmi tunnusmuusika mulle meeldis 
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Re: Agent 007: Surma palge ees
Film oli keskpärane Bondi film, mis siiski liiga kaasakiskuv ei olnud, ei suutnud isegi väga palju huvitavamaks teha Christopher Walkeni kehastatud kurjam Max Zorin. Hindeks 6/10.
Arvustust saab lugeda siit.
Lisasin selle filmi kahesse Bondi listi:
* James Bond: Paremuse järjekorras filmid - siin;
* James Bond: Parimad kurjamid - siin.
Arvustust saab lugeda siit.
Lisasin selle filmi kahesse Bondi listi:
* James Bond: Paremuse järjekorras filmid - siin;
* James Bond: Parimad kurjamid - siin.