Tõesti...? minuarust need amatöörfilmid mis siin üleval on enamus ilgelt pasad (mitte kõik)...üritatud tõsiselt teha aga välja pole tulnud näitelejatõõ on ka nagu elu sitt...ma ei hakaks selleise tasemega endal marki tegemagi :twisted: parem teen lihtsaid traditsioonilisi nn mõtetusi (kus pole nii väga näitlejatõõga pingutada )
mcmarta wrote:Tõesti...? minuarust need amatöörfilmid mis siin üleval on enamus ilgelt pasad (mitte kõik)...üritatud tõsiselt teha aga välja pole tulnud näitelejatõõ on ka nagu elu sitt...ma ei hakaks selleise tasemega endal marki tegemagi :twisted: parem teen lihtsaid traditsioonilisi nn mõtetusi (kus pole nii väga näitlejatõõga pingutada )
Pole nagu käepärast võtta ka Lembit Ulfsakit või Tõnu Aava või keda iganes. Kuid siiski on võimalus alati näiteringidest inimesi saada (kui tõesti soov nii suur kogemustega inimesi saada)
Kuid ka nn vabakutselised suudavad välja mängida, kui õigesti juhendada ja veidike torkida.
tegelt mus sõbrad ja mina julgeme end suht palju avada (mitte et me väga heaad oleksime) kaamera ees. Me olemegi sellised kelele meeldib tähelepanu keskpunktis olla