Üle heki
Over the Hedge
Talveunest ärganud metsaelanikud on üsna üllatunud, sest keegi on vahepeal pool nende elupaigast ära võtnud ja mingi rohelise müüri ette pannud. Kilpkonn Verne, orav Hammy, ja skunks Stella on tõesti nõutud, ega tea, kust nüüd süüa leida. Abi tuleb lobasuust pesukuru Richie (Bruce Willis) näol, kelle sõnul asub teiselpool hekki maapealne paradiis. Tuleb vaid minna ja süüa palju kulub. Muidugi jätab agar pesukaru mainimata, et ta loodab sel moel ka võla ühele pahasele karule tasuda, kelle koopas ta vargil käis.
Peale Verne, kes uusi naabreid ei usalda, on kõik ideest vaimustuses ja algab pöörane seiklus, mida keegi niipea ei unusta.
Täielikku tutvustust loe siit.
Üle heki
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Väga tore animatsioon oli. Naerukohti jagus küllaga ja tegelaste hääled olid kihvtilt loetud. Tegelastest oli lemmik vist too üliaktiivne orav. Film polnud ka otsast lõpuni titekas, vaid ka mulle väga lõbus vaatamine. Kurbi hetki oli ka ja muusika oli samuti igati super. Meeldis täpselt sama palju kui "Toy Story", mis mu lemmikanimatsioon on. Miskipärast tundub mulle, et ma ei unusta seda kinoelamust niipea. Soovitan kõigile juuniorfilmiveeblastele!
Natuke häirivaks osutus see pidev loomapiinamise teema, maha paigaldati mingid laserkiired ("Resident Evilit" mäletate?), lõikurid, kuumarelvad ja muud loomatapmisvahendid, siis ajati neid armsaid loomakesi elektrioraga taga ja üks pisike opossum sai naise käest jalaga ka, rääkimata sellest, et neid kõiki vahepeal harjaga taoti ning mu lemmikorav ka raamatu all laiaks litsuti.
9/10 sellegipoolest!
Natuke häirivaks osutus see pidev loomapiinamise teema, maha paigaldati mingid laserkiired ("Resident Evilit" mäletate?), lõikurid, kuumarelvad ja muud loomatapmisvahendid, siis ajati neid armsaid loomakesi elektrioraga taga ja üks pisike opossum sai naise käest jalaga ka, rääkimata sellest, et neid kõiki vahepeal harjaga taoti ning mu lemmikorav ka raamatu all laiaks litsuti.
9/10 sellegipoolest!
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:27, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

- _eesti999_
- Bond, James Bond

silx wrote:Ükskord nägin seda filmi.Täiega hea film oli.Tahaks seda osta aga pole kuskil näinud dvd peal müügill.Kas keegi teab kus seda müüakse??
10/10
"Üle heki" (eesti k. subtiitritega) DVD on tulekul...
http://www.vp.ee/film.php?id=1918