Ma ütleks, et see on megapask film. See poleks mingit auhinda väärt (kuisiis just peded süriis ple). Aga noh eks see sürii käibgi vanakeste maitsejärgi.
fonx wrote:Ma ütleks, et see on megapask film. See poleks mingit auhinda väärt (kuisiis just peded süriis ple). Aga noh eks see sürii käibgi vanakeste maitsejärgi.
Mine vaata Kiireid ja vihaseid ja XXX-i edasi, väärtfilmid pole sinu jaoks.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Ma arvan, et ükski normaalne hetero ei läheks seda filmi vaatama... Kui ühe mehe asemele panna naine siis ehk oleks film isegi normaalne (romantiline draama vm.)
Homosid ma ei karda, kuid kinosse vast seda vaatama ei roni.. kunagi kuskil peale juhtun, vaatan kindlasti ära. Kui teda juba nii palju kiidetud on ju peab siis väärt film ka olema
Kuule, mida te ajate, fonx nt. mitte midagi halba kbongi kohta, aga fonx, kui sa ei tunne ära väärtfilme, siis võid tõesti oma printsessi päevikuid vaadata...
Peded kokku väntasid, peded ka vaadaku... ma ei ütle midagi rohkem kuna pole ise näinud... ning kaikaid ärge kodaratesse loopige kuna mul on eelmisest korrast, mil Matrix 2, 2fast2furios ning LOTR-i saastaks kroonisin, kodarad neid niigi täis. ops:
õige nestonia!!! Muidu väärtfilmide vastu pole mul midagi lihtsalt ei vaata neid aga mingi pedefilm ju sõna otseses mõttes pooldab pedesid seega kui niimodi edasi läheb (pedefilmid, pedesid pooldavad seadused jne.) siis on peded sama tavalised juba kui ameerikas mustanahalised...