Eriefektide eksperdid Adam Savage ja Jamie Heineman panevad koos oma meeskonnaga proovile erinevaid linnalegende ja müüte. Lõpuks saavad lõputuid vaidlusi tekitanud müüdid lahenduse. Paljude teiste müütide seas uuritakse, kas on võimalik kasutada jääst relvakuule; kas inimene võib surma saada, kui talle kukub pähe kõrghoone katuselt alla visatud sent; kui palju õhupalle läheks vaja, et kolmeaastast last õhku tõsta? Vaadake, ja saate teada.
Aeg-ajalt täitsa huvitav jälgida. Mida kõike nad valmis ei ehita,et kasvõi lihtsat müüti murda. Saab asjadest hästi aru,kui natukenegi koolis füüsikat õppind.
selle sarja juures on kõige toredamad kohad need kui Adam ütleb nt et "vot siin kohas produtsent käskis mul lolli mängida ja endale kastrul pähe panna, kuigi mul pole tegelt aega sest mu eksperiment võib õhku lennata vvms
see on küll sari, mida alati huviga vaatan, kui vaatama juhtun. kõige rohkem meeldib, kui nad midagi õhku lasevad, sest mul endale meeldib ka asju vastu taevast lasta. (normaalsuse piires muidugi) 9/10
See parim dokumentaalne sari.See on eri pull kui Adam seal lolli mängib.Mulle meeldib ka siis kui nad mõlemad katsetavad eraldi sama asja nagu nt siis kui nad tahtsid vaadata kuidas on kõige kiirem moodus kuidas õlu külmutada.