Jan Uuspõld

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Jan Uuspõld

Post by Taavi »

Jan Uuspõld
Tallinn, Eesti (14.12.1973)

Jan Uuspõld on Eesti komöödianäitleja. Näitlejahariduse sai ta Eesti Kõrgemas Lavakunstikoolis, peale mille lõpetamist asus tööle Eesti Draamateatrisse. Ta on naerutanud publikut üheaegselt nii kinolinal, teleekraanil kui ka lavalaudadel.

Laiema üldsuse huviorbiiti tõusis ta kindlasti Zorro tegelaskujuga komöödiaseriaalis "Wremja".
Teda on tunnustatud nii Eesti Raadio näitlejapreemia parima kuuldmängurolli eest kui ka Eesti Draamateatri kolleegipreemiaga parimale meespeaosatäitjale.

Loe täielikku tutvustust siit
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Filmidega pole eriti silma jäänud. Kuid hiljuti Draamateatris vaatamas käidud "Mesimehes" mängis väga hästi.
ImageImageImage
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

Mu lemmik Eesti näitleja (koos Peeter Ojaga).Tõsine pullimees.
Biiig
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Biiig »

Väga hea/tubli näitleja.
Einoh, sellist lolli ikka annab otsida :S
-kathyy-
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by -kathyy- »

üks Eesti tippudest, mega hea koomik, sobib absoluutselt ükskõik keda mängima, temaga peaosas saateid vaadates võib küll mõnel juhul krambid saada... :D
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Ei ole tast vaimustuses. :?
Tore,et oma alkomuredest lahti saand.

Kuid seriaalis "Kassid" ta mulle ei meeldind!
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Suurepärane näitleja tõesti.
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

Ausalt öeldes puudub Jan Uuspõllul sisemine intelligentsus, et tõsistes teatrirollides kaalukalt mängida. Nägin teda viimati "Sortsides". Ei meeldinud. Tõi oma kaubamärgiks kujunenud labasuse lavale kaasa.

Ja vaadates "Brigaad 3" reklaame, siis, muideks, arstid ei karju: "Laske mul oma tööd teha, muidu ta sureb!", arstid on palju tasakaalukamad.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Wisegirl wrote:Ja vaadates "Brigaad 3" reklaame, siis, muideks, arstid ei karju: "Laske mul oma tööd teha, muidu ta sureb!", arstid on palju tasakaalukamad.

Me räägime eesti teleseriaalist. Ega sealt polegi mitte mingit taset oodata. Eriti TV3 poolt.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Ja mul meeles see viimane jant nende mõisaakendega. Ausalt öeldes see seletus oma teole ja muu (teles) oli lihtsalt debiilne. Kas sellist juttu ajab tõesti täiskasvanud inimene?

Jan Uuspõld - rahva lemmik. Kahju tõdeda...Kahju, et eesti rahvas ikka nii labane ja madalalaubaline on. Mida muud võibki järeldada, kui kõige suuremad rahva lemmikud on mingid Nikid, Uuspõllud, Maied ja Valdurid jne jne..Ahjaa, unustasin veel Meie Mehe. See on veel tõsine tase! Kujutan ette, kui häbi mul oleks, kui mõnele välisturistile sellist p.... tutvustataks.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

uuspõldu mingi faking meie mehe süldiga samasse patta panna on küll lollus. hoolimata kõigest oskab ta siiski näidelda.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

KiiZ wrote:uuspõldu mingi faking meie mehe süldiga samasse patta panna on küll lollus. hoolimata kõigest oskab ta siiski näidelda.

Minu meelest ma rääkisin labasusest. Seda enam, kui näitleja oskab (väidetavalt) näidelda, siis milleks enda annet igasuguse jura peale raisata..
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

mida haige värk on selle mehega ma kohe ei oska mitte midagi öelda enam. aina hullemaks läheb.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Weirdo wrote:Ja mul meeles see viimane jant nende mõisaakendega. Ausalt öeldes see seletus oma teole ja muu (teles) oli lihtsalt debiilne. Kas sellist juttu ajab tõesti täiskasvanud inimene?

Jan Uuspõld - rahva lemmik. Kahju tõdeda...Kahju, et eesti rahvas ikka nii labane ja madalalaubaline on. Mida muud võibki järeldada, kui kõige suuremad rahva lemmikud on mingid Nikid, Uuspõllud, Maied ja Valdurid jne jne..Ahjaa, unustasin veel Meie Mehe. See on veel tõsine tase! Kujutan ette, kui häbi mul oleks, kui mõnele välisturistile sellist p.... tutvustataks.
No mul on tõsiselt häbi eestlaste sõltuvusest Johnny Deppi. :pööritus:
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

hau wrote:Me räägime eesti teleseriaalist. Ega sealt polegi mitte mingit taset oodata. Eriti TV3 poolt.
Ei, mina rääkisin Uuspõllu kehastamisoskusest. Seda pole nimelt.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Post Reply