Veemaailm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Veemaailm

Post by Cochrane »

Veemaailm
Waterworld

Sinine tulevik: kogu Maa on kaetud veega ja vähesed inimesed rohkem virelevad kui elavad mõnes hädapäraselt varustatud atoll-linnakeses. Elujõudu annab usk müütilisse kohta nimega Kuivmaa. Seda kohta otsides rändab piraadikogukond ühesilmalise Deaconi (Dennis Hopper) juhtimisel ühte neist atollidest. Kuid erinevalt paljudest teistest röövretkedest kohtuvad nad seekord üksiku merelseilajaga (Kevin Costner), kes koos tüdruk Enola (Tina Majorino) ja selle kasuema Heleniga (Jeanne Tripplehorn) põgeneda suudab. Kuid just seda tüdrukut on piraatidel vaja, sest tema seljale on tatoveeritud kaart, mis võib olla võtmeks salapärase Kuivmaa leidmiseks.

Täielikku tutvustust loe siit.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Täiesti tavaline action-film, mis pakub plahvatusi jne. Näitlemine ei olnud sugugi kehv, aga oleks lootnud midagi rohkemat.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kuidagi liiga ulmeline (Costneril ja lõpused?) , aga täiesti vaadatav...
ImageImageImage
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Hea film! Mulle selle tulevikuversiooni kujtamine meeldis, see tuli neil hästi välja. 7/10
Ketu19
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Ketu19 »

Kevin Costnery üx kassahittidest,aga mis nagu näha läbi põrus :(
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Jah, nüüd hiljem selle filmi kohta öeldes, ütleks seda, et see film on tegelikult jubedalt alahinnatud...
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Vaatasin poole silmaga Woodstock's istudes. Kas ma nägin õigesti, et Costner kasutas tavalist nööri benji hüppeks? Igatahes sain lõuatäie naerda.

Image
Uuendasin gif'i
Last edited by Soprano on 14. November 2009, 23:53, edited 1 time in total.
maarjuzz
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by maarjuzz »

Arvestades tänase filmimaailma võimalusi, siis võib see film tunduda
mõnele jah veits naljakas.. aga 1995 aasta filmi kohta on see minu
arust igatahes kõva sõna :!:
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Päris hea
8/10

LOL

Olgu, olgu. Teen natukene sisukama postituse. Olen kõigi kahe järgmise kommenaantaariga nõus. :)
Last edited by Rain on 21. February 2010, 00:47, edited 1 time in total.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Polnud sellel ju midagi viga. Veemaailm mutandist Kevin Costneri ja psühhost Dennis Hopperi seltsis möödus kiiresti ja madinarohkelt ning vaatemänguliselt. Ebaloogiline? Muidugi, aga see on ainult film.
1995. aasta kohta on ilmselgelt julmalt vaeva nähtud, et luua illusioon veepealsest elust ja ma respekteerin seda. Klišeeline? No veidi tõesti, aga lapsi ja naisi peksvat peakangelast pole kaua aega näinud. Costner ruulib ka alati.

Viimati nägin oma 7-8 aastat tagasi.

Annan selle vaese 8/10 ikkagi ära. :)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

6/10 - Olenemata läbikukkumistest jms. meeldib see film mulle väga, mõnus seiklus, natukene ulmet ja natukene nalja. :)
Last edited by Zinera on 03. January 2015, 22:37, edited 1 time in total.
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by MNC »

ise arvan, et see film imes ja vilises pea igal minutil....

Costner läks peale seda igastahes lõplikult pankrotti...muidugi Postman on hullem...kordades...tuhandetes kordades.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Veemaailm

Post by Pixie »

Leian, et filmi idee on päris huvitav, kuid jällegi veab alt just teostus. Costner hakkab oma üheülbasusega ära tüütama, tema tegelastel ei taju kunagi mingit sügavust (minu poolt nähtud filmides, ofc) - kõik on pinnapealne. Kuuldavasti peaks extended version seletama rohkem loo tausta, arendama tegelasi ning sisaldama pikemaid action-stseene. Tõenäoliselt nägin ära theatrical version'i, sest nimetatud aspektid jätsid kõik soovida. 5/10
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

Lapseeas nähtud film, mis mulle küll meeldis. Alahinnatud, seda kindlasti. Nõustun enamjaolt eelnevate postitustega. Kuid üheülbaline Kevin Costner, I don't think so.
Kasvõi Field of Dreams ja Dances With Volwes. Ma natuke bluffin ka, sest vaja on vaielda, kuid mälus pole värskelt Costneri filmie, et suudaks 100% kindel olla tema mitte-ühekülgsuses.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Post Reply