Hauakambri lood

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Hauakambri lood

Post by Cochrane »

Hauakambri lood
Tales from the Crypt (1989 – 1996)

Õudusseriaal, mis põhineb William Gainesi koomiksitel. Tegu ei ole siiski joonissarjaga "Hauakambri valvuri lood", vaid seriaaliga, mille peamiseks sihtgrupiks ei ole lapsed!
Iga episood kestab 30 minutit ja sisaldab ühte lugu, mille juhatab sisse hauakambri valvur (John Kassir) oma ainulaadse morbiidse sarmiga. Seriaali käigus on näha olnud ka tuntumaid näitlejaid nagu Whoopi Goldberg, Tom Hanks, Ewan McGregor ja Demi Moore. Kas verised õuduslood või ronkmust huumor, siit leiab mõlemat, tihti näeb neid koos üle ekraani jooksmas.

Loe täielikku tutvustust siit
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Ühte osa sellest sarjast olen näinud ja päris lahe oli.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Olen ka ühte näinud. Ei tea.. Suht mõtetu tundus.
Tyrkiis
Batman alustab
Batman alustab

Post by Tyrkiis »

See algus jääb mulle igaveseks meelde:loss, trepid, kelder ja siis see laip, kes hüppab kirstust välja ja teeb hähähähhää :shock:

Ma ei mäletagi kui vana ma olin kui seda näidati. Kas see praegu üldse on eetris? Ei usu eriti. Mulle tuleb meelde üks lugu kahest poisist, kes sõid koguaed võid. Vastik :lol: need lood polnud üldsegi hirmsad tegelikult. Ooo...pettumus :twisted:
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

Olen kahte osa n2inud ja mulle meeldis:)
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Klassika!
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Vot see on üks mu lemmiksarju. Mäletan, kui sai väiksena vaadatud ja tundsin hirmu. Nüüd hoopis irvitan. :lol:
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Kahn19 »

tõesti päris hea kuigi rohekm komöödia kui õudus :))
cosmicDancer
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by cosmicDancer »

issand ma mäletan kui ma neid väikse(ma)na vaatasin pidin ma hirmu kätte ära surema, nii hirmsad tundusid
there's too much caffeine in your bloodstream
and a lack of real spice in your life
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by DjD »

kunagi väiksena täiega kartisn ja üksi ikke eriti vaadata ei julgenud .. kahju et enam sellist tunnet ple aga neid lugusi tahaks kindasti nüüd uuesti vaadata ;D
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by trintsu111 »

pole seda juba mingi mega kaua vaadanud, aga kui ma väike olin siis vaatasin pidevalt ja täitsa meeldis: :)
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Üleskutse eesti telekanalitele! Näidake seda uuesti! See on niivõrd hea klassika; väga muhe seriaal!
krookus100
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by krookus100 »

Seda võiks korrata, kui ma seda natukene vanasti vaatasin, siis oli küll äge. Korrata, korrata.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Peata Ratsanik wrote:Üleskutse eesti telekanalitele! Näidake seda uuesti! See on niivõrd hea klassika; väga muhe seriaal!

Mis sa siin foorumis sellest räägid, siin ju mingeid olulisis filmitegijaid ei käi...
ImageImageImage
hint
Eliit

Post by hint »

Nägin sarja algustiitreid ja mõnus nostalgialaks tuli ikka peale. Seejärel lugesin natuke sarja kohta ja avastasin, et tegu polegi mingi troll2 stiilis jamaga, millegagi mis aint lapsena tundus cool, vaid hoopis 89-96 HBOs jooksnud vägagi innovatiivse ja kõrgelt hinnatud sarjaga. Aga mis mul karbi lahti tõmbas ja miks ma siia postitan, oli guest star list:

A list of these actors/guest stars includes Adam Ant, Dan Aykroyd, Hank Azaria, Steve Buscemi, Daniel Craig, Tim Curry, Timothy Dalton, Roger Daltrey, Benicio del Toro, Kirk Douglas, Brad Dourif, Miguel Ferrer, Kerry Fox, Whoopi Goldberg, Bobcat Goldthwait, Teri Hatcher, Tom Hanks, Marg Helgenberger, Mariel Hemingway, Bob Hoskins, Eddie Izzard, Margot Kidder, Brian Krause, John Lithgow, Andrew McCarthy, Dylan McDermott, Ewan McGregor, Kyle MacLachlan, Meat Loaf, Demi Moore, Malcolm McDowell, Donald O'Connor, Joe Pantoliano, Bill Paxton, Bruce Payne, Joe Pesci, Brad Pitt, Iggy Pop, Christopher Reeve, Natasha Richardson, Don Rickles, Mimi Rogers, Tim Roth, Martin Sheen, Brooke Shields, Slash, Ben Stein, John Stamos, Jeffrey Tambor, Richard Thomas, Lea Thompson, Mary Ellen Trainor, Vanity, Steven Weber, Sam Waterston, George Wendt, Adam West, Billy Wirth, Treat Williams, and Rita Wilson, among others.

A list of famous directors includes Michael J. Fox, Tom Hanks, Kyle MacLachlan and Arnold Schwarzenegger. Many well-established film directors also contributed episodes. They include Robert Zemeckis, Richard Donner, Howard Deutch, John Frankenheimer, William Friedkin, Walter Hill, Tom Holland, Tobe Hooper, Mary Lambert, Peter Medak, Russell Mulcahy, Elliot Silverstein, and Freddie Francis
Post Reply