Aasta meesosatäitja 2018
- Ralf
- love <3
Re: Aasta meesosatäitja 2018
Momoa
Raske valida Viggo ja Bradley vahel.
Raske valida Viggo ja Bradley vahel.
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Miks Momoa naljakas on? Viggo mulle meeldib, aga filmi pole näinud. Bradley ja Malek absull mind ei huvita. Tekitavad pigem vastumeelsust. Momoa oli minu jaoks suurepärane Aquamani rollis. Teisena pakkusin Reynoldsit.
Mina nominentide nimekirja lugemas:
Ehk Momoa võib oma kolmhargiga vehkida palju tahab, aga minu südame kuningaks jääb ikka Alex Wolff! Kuna Alexit kahjuks täna meiega ei ole, siis annan hääle Viggole, kuna ta pidi oma "Green Booki" rolli jaoks 20 kg juurde võtma ja see oli kahtlemata raske.

Forget it, Alex. It'sChinatown Filmiveeb.
Spoiler :
Ehk Momoa võib oma kolmhargiga vehkida palju tahab, aga minu südame kuningaks jääb ikka Alex Wolff! Kuna Alexit kahjuks täna meiega ei ole, siis annan hääle Viggole, kuna ta pidi oma "Green Booki" rolli jaoks 20 kg juurde võtma ja see oli kahtlemata raske.
CM-Girl wrote:Miks Momoa naljakas on?
Spoiler :

Forget it, Alex. It's
Ma olen küll Rami Maleki fänn aastast 2005, kuid tema suht hea sooritus ei päästa seda kohutavalt igavat eluloofilmi nagu Bohemian Rhapsody. Hääletan selle Aliase kuti poolt, sest see tundus kuidagi.. sügavam roll.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker