Leegion

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Leegion

Post by Ronet »

Leegion
Legion (2017)

David Haller ehk Leegion (Dan Stevens, "Downton Abbey") on piinatud mees, kelle väge on raske mõista. Ta on Marveli X-Meeste universumist tuttav mutant, kellel diagnoositi juba noorena skisofreenia. Nüüd kummitavad teda arvukad lõhestunud isiksused ja igaüks neist annab talle mingi erilise väe, kuid Davidit ennast huvitab ainult terve mõistuse leidmine. Ta on juba loobumas ja kõigele käega löömas, kui kohtub ühtäkki oma unistuste tüdrukuga.

foxtv.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Leegion

Post by Kadii »

Tahaks juba täiega näha, aga ma kardan, et mu suur ootusärevus rikub asja ära ja see pole tegelikult üldse nii hea, kui ma ootan
Image
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Leegion

Post by CM-Girl »

Kadii wrote:Tahaks juba täiega näha, aga ma kardan, et mu suur ootusärevus rikub asja ära ja see pole tegelikult üldse nii hea, kui ma ootan

Ootan ka väga! Aga tänud, nüüd hakkasin ka kartma, et polegi nii hea kui tundub. :irw: Metacritic on abiks uute sarjade vaatamisel. Uus sari väljas, püüan esimese osa ära vaadata ja otsustada kas jätkan vaatamist või ei. Ise uute sarjade kohta infot ei otsi. Ei loe tutvustusi ega vaata erinevaid klippe. Aga selle sarja reklaami olen korduvalt FOX'i kanalilt näinud. Olin koheselt ootusärevuses. Kui esimest korda reklaami nägema sattusin ja uurisin millal see sari väljas, olin pettunud, et nii kaua vaja oodata. Nüüd enam õnneks mitte nii kaua. Wii. :)
Post Reply