Kaksikud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Kaksikud

Post by Cochrane »

Kaksikud
Twins

Julius Benedict (Arnold Schwarzenegger) on geneetilise eksperimendi tulemus. Tema intellekt ja jõud on kokku pandud kuue isa geenidest. Oma 35. sünnipäeval saab ta teada kaksikvennast, kes eksperimendi käigus samuti sündis. Nüüd lahkub Julius oma saarelt, kus ta üles kasvas ja asub oma venda otsima. See on tema esimene käik suurlinna nimega Los Angeles. Oma venna (Danny DeVito) leiab ta lõpuks vanglast, kuna see jättis maksmata üle 200 trahvikviitungi. Pisisuli, kes alatasa seadusega pahuksis, ei taha alguses oma kaksikvennast kuuldagi, seda enam, et ka välimuse poolest ei meenuta nad mingil moel kaksikud. Siiski asuvad nad koos oma ühist ema otsima, kuid peavad ühtlasi hakkama saama Vincenti kannul olevate kurjategijatega.

Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 25. September 2006, 16:01, edited 1 time in total.
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

Olen n2ind, vaadatav
merka
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by merka »

Esimest korda vaadates väga lahe, aga see oli juba 80-ndate lõpus või 90-ndate algul ;)
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Minu arust väga keskpärane komöödia, vb selle pärast, et liiga palju nähtud. Näitlemistel ei olnud väga vigagi, aga DeVito meeldis rohkem kui Schwarz. Minu jaoks vaadatav pühapäeva hommiku-komöödia. Paljud naljad olid õnnestunud, aga lihtsalt kulunud ja enam naerma nii väga ei aja. 5/10!
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

Hea film

8/10
kui kokku saame, siis kirjutame
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Sepateus »

Mulle isiklikult ei meeldi vaadata Arnold Schwarzeneggerit komöödiafilmides. Millegipärast meenutab ta komöödiates alati eksinud elevanti portselanipoes.
Tema kaksikvend seevastu sobis oma rolli lausa valatult.
See film ei suutnud mind küll positiivselt üllatada. Kahjuks. :(
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Kaksikud

Post by Pixie »

Tavaline veidra paari kokkupanek, ei midagi erilist. Peategelased sobivad omavahel piisavalt, mille teeb huvitavamaks kaksikute mängimine. Vincent'i muutumine hoolivaks vennaks oli ootamatu ja kesiselt arendatud, Julius oma naiivsusega oli päris armas. :))
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Harjunud nägema Schwarzeneggerit märulifilmides, huvitav oli teda sellises rollis näha. Naiivne süütuke. :) Seda filmi olen üpris mitu korda näinud, hästi fun & lahe film. Happy movie. Toob naeratuse näole. (:

9/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Muideks, sellele on järg tulemas - "Triplets".
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Rain wrote:Muideks, sellele on järg tulemas - "Triplets".

Ei tea, kumb on hullem - kas võimaliku järje absurdsus või Eddie Murphy nime manimine. :?
Post Reply