HÕFFi retrofilmide paraadi avab "Terminaator"
Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil (HÕFF) retrofilmide paraadi avab kultuslik "Terminaator", mille kõrval annavad tooni veel mitmed harvanäidatud filmipärlid 1980ndatest aastatest.
Loe täielikku tutvustust siit
HÕFFi retrofilmide paraadi avab "Terminaator"
Moderator: Meeskond
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Re: HÕFFi retrofilmide paraadi avab "Terminaator"
Väga eht. Mulle on esimene Termikas alati rohkem õudukana tundunud kui pelgalt actionfilmina (mida on rohkem Judgement Day).
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
DaydreamDiamond wrote:Väga eht. Mulle on esimene Termikas alati rohkem õudukana tundunud kui pelgalt actionfilmina (mida on rohkem Judgement Day).
Alien-Aliens-esque kombo, jep

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Forzelius wrote:DaydreamDiamond wrote:Väga eht. Mulle on esimene Termikas alati rohkem õudukana tundunud kui pelgalt actionfilmina (mida on rohkem Judgement Day).
Alien-Aliens-esque kombo, jep
jaa.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Ise olen ka väga rahul. Vana klassika kinolinal nägemine on üks HÕFFi põhilisi trumpe.
Rassu wrote:Vana klassika kinolinal nägemine on üks HÕFFi põhilisi trumpe.
See on ju väga levinud ka mujal. Alates mingitest Sõpruse korraldatud filmifestivalidest (nt. Ameerika kultusfilmide festival) kuni nende igakuiste Kumu ekraniseeringuteni välja (nt. Star Wars, Back to the Future). Ja Katusekino põhiliselt ainult klassikat näitaski, RIP. Õudukaid võib-olla näeb jah mujal harvem, aga üldiselt klassika näitamine eriti just festivalidel on suhteliselt normiks saanud.
Ma ei väitnudki, et HÕFF selle poolest kuidagi eriline on, aga lahe on see ikka.
Veidi vähemtuntud filmiklassikutest soovitaksin vaadata pühapäeval kavas olevat Kin-dza-dzad ja veelgi vähemtuntutest Karel Zemani filme.