Parim šokolaadibatoon

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Mis on su lemmik?

Mars
1
7%
Snickers
1
7%
Lion
0
No votes
Tupla
3
21%
Bounty
1
7%
Twix
1
7%
Milky Way
3
21%
Kismet
2
14%
mingi muu...
2
14%

Total votes: 14

Ralf
love <3

Parim šokolaadibatoon

Post by Ralf »

Jätsin hääletusest välja nt Annekese batooni ja Geisha.

Minu hääle saab:
Image

Vahel ei meeldi, kui need pähklid hammaste vahele kinni jääb ja kui see kõva peaks olema, ei kannata seda üldse väga süüa, aga maitseb igatahes kõige rohkem vist. Teisteks lemmikuteks Bounty ja Mars.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Re: Parim šokolaadibatoon

Post by lostinthemist »

<lostinthemist> kell on 2:42
<lostinthemist> on aeg... Tuplat süüa.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

MILKY WAAAAYYYY! Alati kirun, et nad nii paganama väiksed peavad olema kui poest ostan. Kahju, et enam neid nendes pakkides ei müüda. Laeva pealt sai ostetud 750 grammine kott kus sees Milky Way, Mars, Snickers, Bounty. Nomnom. Teine suur lemmik on Mars (jäätis meeldib isegi rohkem kui šokolaad). Üldiselt meeldivad kõik mis selles nimekirjas.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

OMG. MILKY WAY!
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl. Ma küsin seda, sest mul ei õnnestu sellest guugeldades isegi mitte ühtegi pilti leida ja olen kahtlema hakanud, kas see üldse päriselt eksisteeris.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Vist tean, mida sa mõtled. Meeldis mullegi.
Enda lemmik on vist Milky Way
ImageImageImage
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Raske valik. Tänapäeval sellist ülikindlat lemmikut ei ole. Pigem tuleb mingil suvalisel hetkel ootamatult mõne teatud šoksi isu ja siis pean kohe seda saama. Aga antud nimekirjast.. Kismetit olen vist kõige kauem armastanud.

Garli wrote:Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl. Ma küsin seda, sest mul ei õnnestu sellest guugeldades isegi mitte ühtegi pilti leida ja olen kahtlema hakanud, kas see üldse päriselt eksisteeris.

See oli vist Marabou vms jms asjadega ühes pundis.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Level wrote:
Garli wrote:Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl. Ma küsin seda, sest mul ei õnnestu sellest guugeldades isegi mitte ühtegi pilti leida ja olen kahtlema hakanud, kas see üldse päriselt eksisteeris.

Mingite asjadega oli pundis küll, aga mitte ühegi teise nimi ei meenu. Ühel oli roheline paber, seda mäletan. Marabou polnud päris kindlasti.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Garli wrote:Kas keegi sellist šokolaadibatooni nagu TIKO mäletab? Mäletan, et kui väike olin, siis oli see üks mu lemmikmaiustusi. Seal oli ka mingi kookosemögin sees ja paber oli selline helesinine umbes nagu Bountyl.

Image
Kes siis Tikot ei teaks!

Kunagi olid Karuna batoonid populaarsed. Endale meeldis Manija kõige rohkem. Image

Antud nimekirjast valiks Snickersi. Muidu söön šokolaadidest 80% juhtudest Kalevi toodangut.
Last edited by rauls on 23. February 2016, 19:56, edited 1 time in total.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Garli wrote:
Level wrote:

Mingite asjadega oli pundis küll, aga mitte ühegi teise nimi ei meenu. Ühel oli roheline paber, seda mäletan. Marabou polnud päris kindlasti.

Image

?

Šokolaadist rääkides ei saa üle ega ümber Kinderi omadest. Bueno ja Delice. (Y)
Kunagi meeldis see Kinder Country ka, aga pole toda näinud enam poodides...
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

rauls wrote:Image
Kes siis Tikot ei teaks!

Image

Palun ütle mulle, mis musta maagiat sa selle leidmiseks kasutasid. Kui guugeldasin "tiko chocolate bar", siis ei näinud mitte ühtegi sobivat vastet.

Ning jep, Manija oligi see rohelise paberiga asi. Case closed!
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Garli wrote:Palun ütle mulle, mis musta maagiat sa selle leidmiseks kasutasid. Kui guugeldasin "tiko chocolate bar", siis ei näinud mitte ühtegi sobivat vastet.

Panin Google'i pildiotsingusse sõnapaari "tiko chocolate"
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

rauls wrote:
Garli wrote:Palun ütle mulle, mis musta maagiat sa selle leidmiseks kasutasid. Kui guugeldasin "tiko chocolate bar", siis ei näinud mitte ühtegi sobivat vastet.

Panin Google'i pildiotsingusse sõnapaari "tiko chocolate"

:D
Vihkan seda smailit, aga see on ainuke sobiv vastus.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Ralf wrote:Image

OMG. YEEEESSS. See oli ka 1 lemmikumaid.

Ralf wrote: Šokolaadist rääkides ei saa üle ega ümber Kinderi omadest. Bueno ja Delice. (Y)
Kunagi meeldis see Kinder Country ka, aga pole toda näinud enam poodides...

Kinder Bueno on alati lemmik olnud, aga nüüd viimasel ajal lähevad Kinderi tooted eriti peale. Ostsin mingi aeg ka selle komplekti millega pinal kaasas. :P Kinder Country täiesti olemas, vähemalt Paides küll. Aga noh, see nii tilluke, võib-olla sa ei märka lihtsalt. :irw:

Also,

Image

Image
Post Reply