Creed: Rocky pärand
Creed (2015)
Adonis Johnson (Michael B. Jordan, "The Wire") ei tundnud oma kuulsat isa, raskekaalu maailmameistrit Apollo Creedi, kes suri enne tema sündi. Ometi on silmnähtav, et tal on poks veres, nii et Adonis suundub Philadelphiasse, kus toimus Apollo Creedi legendaarne matš karmi kollanoka Rocky Balboaga.
Vennaliku armastuse linna jõudes otsib Adonis Rocky (Sylvester Stallone) üles ja palub tal oma treeneriks hakata. Hoolimata Rocky väidetest, et ta on mängust lõplikult välja astunud, näeb ta Adonises Apollole omast jõudu ja sihikindlust. Viimane oli Rocky karm rivaal, kellest sai tema parim sõber. Rocky on lõpuks nõus ja asub noort poksijat treenima, võideldes ise samal ajal surmavama vastasega kui ükski neist, kellega ta ringis on kohtunud.
Rocky käe all ei lähe kaua aega, kui Adonis saab esimese võimaluse tiitlit võita… Kuid kas lisaks innukusele tärkab noormehes ka võitleja hing?
Loe täielikku tutvustust siit
Moderator: Meeskond
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
6.5/10
Rõõmustab ilmselt rohkem "Rocky" fänni kui võhikut, aga isegi kui vaadelda seda individuaalse poksifilmina, on see täitsa korralik. Poksifilm on muidugi piiratud žanr küll ja "Creed'is" on palju selle stampe, aga oleks võinud oluliselt halvem välja kukkuda see spin-off.
Arvustus
Arvustus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Creed: Rocky pärand
Kinosaali astusin mitte just väga positiivse eelhäälestusega - osaliselt seetõttu, et olin enne filmi vaatamist käinud McDonalds'is, mis alati ebameeldiva tunde tekitab, osaliselt seepärast, et suhtusin "Rocky" saaga uusimasse episoodi hoolimata sellele osaks langenud positiivsest vastukajast kerge skepsisega. Kinosaalist väljusin samuti üsna tõredas meeleolus. Nimelt hakkas kõikidel teistel saalis viibijatel kohe tiitrite alguses tohutult kiire kusagile, isiklikult armastan aga vähemalt need credit'id, mille tegemisse mingit kunstilist pingutust pandud on, rahulikult lõpuni vaadata. Samas tunnen ennast ebamugavalt kui saalitöötaja samal ajal mind sellise pilguga jälgib nagu oleksin ta lemmiklooma tema ees mõrvanud või talle Facebookis massiivses koguses mängutaotlusi saatnud.
1/10
Spoiler :
1/10
Jätkab seda Rocky Balboa mudelit ehk siis head Rocky filmi ajastut. Polnud kindlasti midagi uut ja pigem klišeesid täis, aga tore oli. Michael B. Jordan on juba FNLi ajast sümpaatne nii et selle uue järglase valikuga ka mingit probleemi polnud. Ainuke asi, mis häiris oli, kui kiiresti anti tiitlimatši võimalus. Arusaadav, et see meister võis ükskõik endale keda valida ja Creedi poeg oli sobiv variant, aga miks Rocky sellega nõus oli. Waaaay liiga vara.
Ilmselt võiks veel 8 filmi teha Rockyst kui vanakooli treenerist ja inimesest ja ma vaataks ikka ning elaks kaasa. Mõned asjad lihtsalt ei aegu. Eriti tore oli Apollo pool tagasi tuua, brings back feels.
Ilmselt võiks veel 8 filmi teha Rockyst kui vanakooli treenerist ja inimesest ja ma vaataks ikka ning elaks kaasa. Mõned asjad lihtsalt ei aegu. Eriti tore oli Apollo pool tagasi tuua, brings back feels.

Võiksin öelda, et see on mu arust eelmise aasta üks parimaid filme, aga kuna olen kokku umbes kolme eelmise aasta filmi näinud, siis pole see vist eriline näitaja. Igatahes olen täiesti nõus Rassu, Jazi ja Forzeliusega.
Selline nostalgiaprilline 9/10.
Selline nostalgiaprilline 9/10.