Aasta telekanal 2013
Aasta telekanal 2013
TV3
TLC
ETV
ETV2
TV6
TLC
ETV
ETV2
TV6
Re: Aasta telekanal 2013
TV6 tundub kõige parem valik, mängib kõige rohkem.
- LiveForThis
- Ristiisa

ETV.
Olgugi, et üldiselt ma televisiooni pea üldse ei jälgi, aga ETV-st tuleb alati midagi mõistlikku.
Olgugi, et üldiselt ma televisiooni pea üldse ei jälgi, aga ETV-st tuleb alati midagi mõistlikku.
no HBO, no FX, no Showtime, aga TLC?!?
Tegin korra TLC kodulehe lahti ja ... "Cake Boss", "Honey-bobo", "My 600lb life" ... see on mingi irooniline nali ma eeldan?
Tegin korra TLC kodulehe lahti ja ... "Cake Boss", "Honey-bobo", "My 600lb life" ... see on mingi irooniline nali ma eeldan?
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

TLC pealt tuleb muud ka, muuseas. Sama võib siis ka ETV kohta lausuda, kui korra kava lahti teha ja vaadata, mida seal päeval näidatakse — ma ei ole sugugi veendunud, et see alati mõistlik oleks.
Ise nomineerisin (lisaks TV6-le) ka HBO, aga nagu näha, siis see finalistide hulka ei jõudnud. Aga hääl oleks läinud ja läheb TV6-le: erinevalt ETV-st ei ole neil küsimusi, kas peaks jalgpalli MM-i asemel mõned osad "Õnne 13" tootma või mitte. Ja lisaks CL-le, korvpallile ja HIMYM näitamisele ka uustulnuk "Kаникулы в Мексике". Rohkem ei pea vist midagi lisama.
Ise nomineerisin (lisaks TV6-le) ka HBO, aga nagu näha, siis see finalistide hulka ei jõudnud. Aga hääl oleks läinud ja läheb TV6-le: erinevalt ETV-st ei ole neil küsimusi, kas peaks jalgpalli MM-i asemel mõned osad "Õnne 13" tootma või mitte. Ja lisaks CL-le, korvpallile ja HIMYM näitamisele ka uustulnuk "Kаникулы в Мексике". Rohkem ei pea vist midagi lisama.
huvitav on see, et kanal2 sai 0 nominatsiooni
Kaido wrote:huvitav on see, et kanal2 sai 0 nominatsiooni
Minu jaoks oleks ka Kanal 2 eesti omadest viimane, millele hääle annaks. Nomineerisin taaskord TV3 ja TV6-e, hääletan veidi hiljem, aga ilmselt läheb samuti TV6-le.
Nomineerisin ETV ja ETV2.
Hääle saab esimene.
Also, mida kuradit? TLC?!?!
Tõsi või? Põmst enamus The Soup'i materjalist tuleb TLC ja E! kanali pealt..
Miks see Õnne 13 nii paljudele ette jääb? Rahvas ju endiselt vaatab seda.
Hääle saab esimene.
Also, mida kuradit? TLC?!?!
uLtImAtEcRiTiC wrote:TLC pealt tuleb muud ka, muuseas.
Tõsi või? Põmst enamus The Soup'i materjalist tuleb TLC ja E! kanali pealt..
uLtImAtEcRiTiC wrote:Aga hääl oleks läinud ja läheb TV6-le: erinevalt ETV-st ei ole neil küsimusi, kas peaks jalgpalli MM-i asemel mõned osad "Õnne 13" tootma või mitte.
Miks see Õnne 13 nii paljudele ette jääb? Rahvas ju endiselt vaatab seda.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- LiveForThis
- Ristiisa

No "Õnne 13" on julm pask ja kes seda naudivad on ka parajad sellised
Ega ETV pealt kogu aeg midagi mõistlikku tule, aga kui kord päevas või nädalas teleri lahti teen ja ETV-le keeran, siis on alati vedanud, et satun vaatama mõnda ägedat dokki või päevapoliitilist saadet. Eile see Ukraina teema oli ntx tore.
Ega ETV pealt kogu aeg midagi mõistlikku tule, aga kui kord päevas või nädalas teleri lahti teen ja ETV-le keeran, siis on alati vedanud, et satun vaatama mõnda ägedat dokki või päevapoliitilist saadet. Eile see Ukraina teema oli ntx tore.
Heh, korra pani mõtlema, et mis see TLC üldse on. ETV valin, kuigi HBO oleks võinud ka nomineeritud saada, kui nagunii juba ookeanitagused kanalid esindatud on.

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Level wrote:Tõsi või?
Tõsi jah, mõned päris huvitavad dok(seeb)id eksivad ära. Aga aasta telekanaliks siiski ei valiks.
Level wrote:Miks see Õnne 13 nii paljudele ette jääb?
See konkreetne võrdlus toodi selle suvise kava kammajaaga välja, et kummale siis ikkagi panustama peaks. Kus see veel ette on jäänud? No eelmise aasta "Tujurikkujas" oli ka.
ETV võidab iga aasta nagunii.
Level wrote:Nomineerisin ETV ja ETV2.
Hääle saab esimene.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Ma oleks andnud hääle üldse Viasat Sport Balticule tänu Premier League'i näitamisele...aga andsin hääle ETV'le. Teiseks tuleks tv6.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
TV3 vaatan (kodus) olles enim.