Aasta lavastaja 2013
Aasta lavastaja 2013
Ron Howard (Rush)
Alfonso Cuarón (Gravity)
Baz Luhrmann (The Great Gatsby)
Denis Villeneuve (Prisoners)
Steve McQueen (12 Years a Slave)
Alfonso Cuarón (Gravity)
Baz Luhrmann (The Great Gatsby)
Denis Villeneuve (Prisoners)
Steve McQueen (12 Years a Slave)
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Aasta lavastaja 2013
Cuaron.
Kuigi Gravity on mu aasta lemmikfilm, siis minu majapidamise parima lavastaja Oscar läheb siiski Howard Ron'ile
4 nähtud siit, kõik lavastused suurepärased, aga Gravity oli midagi erilist ikka. Üritan teistes sooritus-kategooriates enne kõik ära vaadata, aga olen kindel, et Gatsby ei impressi nii palju, seega otsustan, olleks näinud 80%.

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Cuaron lõdva randmega. Gravity on ikka midagi sellist, mida naljalt ei näe. Howard tuleks teiseks.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Saan siin õnneks hääletada, sest kõikide nominentide filmid on nähtud.
Täiesti kindlalt Alfonso Cuarón, sest Gravity on midagi erakordset. Vaadake kasvõi seda Behind-the-Scenes klippi, kus on näha neid tehnoloogiaid, mida nad kasutasid. Ja kui tehnoloogiline külg kõrvale jätta, siis Gravity oli eelmisel aastal ainus kinoelamus, mis mind nii endasse tõmbas, et istusin terve filmi kujundlikult tooli ääre peal ja hoidsin hinge kinni. See on puhas režissööri töö vili.
Täiesti kindlalt Alfonso Cuarón, sest Gravity on midagi erakordset. Vaadake kasvõi seda Behind-the-Scenes klippi, kus on näha neid tehnoloogiaid, mida nad kasutasid. Ja kui tehnoloogiline külg kõrvale jätta, siis Gravity oli eelmisel aastal ainus kinoelamus, mis mind nii endasse tõmbas, et istusin terve filmi kujundlikult tooli ääre peal ja hoidsin hinge kinni. See on puhas režissööri töö vili.
Ron Howard (Rush).
Selles kategoorias vähemalt kõik nähtud. Luhrmanni "The Great Gatsby" on puhas rubbish minu jaoks, ülejäänud head filmid
. Eelistan Steve McQueeni. Villeneuve "Prisoners" on ka väga tugev ja Cuaróni "Gravity" tõesti eriline film.
Steve McQueen
- Alfonso Cuarón ("Gravity")
Denis Villeneuve ("Prisoners")
Hääle saab esimene.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
McQueen
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Ron Howard ("Rush")