Üle piiride
Crossing Lines (2013)
Varem New Yorgi politseis töötanud Carl Hickmani (William Fichtner) elu on peale töö käigus vigastuse saamist koost lagunenud. Kuid Rahvusvahelise Kriminaalkohtu loodud ülemaailmne kuritegevuse vastu võitlev üksus, mis liigub mööda Euroopat võttes kinni sarimõrvareid, annab Hickmanile uue võimaluse.
Loe täielikku tutvustust siit
Üle piiride
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Piire ületades
Vaatasin. Ei meeldinud.
Väga "USA mõrvarühm kolib Euroopasse" valem on leiutatud. Igavad ja imalad tegelased. Sündmustik ei hiilanud ka mitte millegagi.
Ainult Fichtner on väga äge. Aga isegi tema pärast ei viitsi edasi vaadata.
Väga "USA mõrvarühm kolib Euroopasse" valem on leiutatud. Igavad ja imalad tegelased. Sündmustik ei hiilanud ka mitte millegagi.
Ainult Fichtner on väga äge. Aga isegi tema pärast ei viitsi edasi vaadata.
Vaatasin ka piloodi ära. Lootsin, et püüavad terve esimese hooaja ühte kurjategijat, aga kurat, hoopis selline "üks osa = üks juhtum" tüüpi asi. Läks kuidagi liiga lihtsalt selle asja lahendamine.
Vist ei vaatagi edasi... Fichtnerit on tore lõpuks ka peaosas näha, aga sellest tõesti ei piisa. Meh.
Piloodile 6/10.
Vist ei vaatagi edasi... Fichtnerit on tore lõpuks ka peaosas näha, aga sellest tõesti ei piisa. Meh.
Piloodile 6/10.
Minu jaoks must watch sari kohe kindlasti. Seda eelkõige Edward Allen Bernero pärast kes on selle sarja looja. Ja seda seetõttu, et ta on seotud minu lemmikuima sarjaga.
Ega see sari ei ole "Criminal Minds'i" tasemel, aga mulle siiski meeldib. Kindlasti suureks plussiks on see, et tegelased erinevatest riikidest (+ filmitakse Euroopas). Kuigi eks see, et igaühel oma aktsent, vajab harjumist.
Kohe kui nägin Tommy suhtumist Hickmani mõtlesin, et no muidugist peab meeskonnas üks selline *** olema, aga tglt ei ole tal viga midagi.
Ed Bernero teab mida teeb. Ta oskab hästi kirjutada.
Kui lugesin, et sarjas teeb kaasa ka Tom Wlaschiha , siis olin juba müüdud. Teadsin, et vaatan seda sarja niikaua kui sellel osasid on. Ja nagu lugesin, siis teise hooaja filmimisega alustatakse septembris.
Mis kolmandasse episoodi puutub, siis see oli küll selline so-so. Nagu meeldis, aga samas oli see episood off.
Üldse see storyline oli nii kummaline.
Järgmise osa preview tõotab head.
Spoiler :
Kui lugesin, et sarjas teeb kaasa ka Tom Wlaschiha , siis olin juba müüdud. Teadsin, et vaatan seda sarja niikaua kui sellel osasid on. Ja nagu lugesin, siis teise hooaja filmimisega alustatakse septembris.
Mis kolmandasse episoodi puutub, siis see oli küll selline so-so. Nagu meeldis, aga samas oli see episood off.
Spoiler :
Järgmise osa preview tõotab head.
Otsustasin ka ikkagi vaatama hakata, 1x03 meeldis märksa rohkem kui piloot. Tänane osa oli veelgi parem, ehkki tiimi võimekus tundub ebareaalselt suur olema ning erinevate riikide vahel liikumine käib pisut liiga kiiresti. Ootan, et juba Eestisse jõutaks.