Moskiitorannik
The Mosquito Coast (1986)
Ekstsentriline leiutaja Allie Fox müüb enda maja ja asub koos perega elama Kesk-Ameerikasse, kus hakkab keset džunglit rajama jäävabrikut. Konfliktid perega, kohaliku jutlustaja ning loodusega on vaid pisikesed, kuid ületatavad takistused tema kinnisidee rahuldamisel. Põhineb Paul Theroux samanimelisel romaanil.
Ülevaate lisas: brixxx
Loe täielikku tutvustust siit
Moskiitorannik
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Moskiitorannik
Seda filmi vaadates sain lausa šokki, kui jamas filmis mängib Harrison Ford, mitu korda mõtlesin, et jätan filmi pooleli, aga vaatasin siiski lõpuni, kuigi film käis vaatamise ajal kogu aeg närvidele ning tundus hirmus venivat.
Täiega käis närvidele peast soe Allie Fox. Ma polegi filmi käigus aru saanud, miks ta nii hirmsasti ameeriklasi vihkas.
Helen Mirren mõjub huvitavamalt vanemana, tavaliselt meeldib Helen Mirren igas filmis, kus olen teda näinud (''Arthur'', ''Red'' ja ''National Treasure: Book of Secrets''), aga siin kuidagi jäi ta nii tahaplaanile ja eriti huvitavalt ei mänginud ka oma rolli.
Hindeks annan 1/10.
Täiega käis närvidele peast soe Allie Fox. Ma polegi filmi käigus aru saanud, miks ta nii hirmsasti ameeriklasi vihkas.
Helen Mirren mõjub huvitavamalt vanemana, tavaliselt meeldib Helen Mirren igas filmis, kus olen teda näinud (''Arthur'', ''Red'' ja ''National Treasure: Book of Secrets''), aga siin kuidagi jäi ta nii tahaplaanile ja eriti huvitavalt ei mänginud ka oma rolli.
Hindeks annan 1/10.