Erakordsed meetmed
Extraordinary Measures (2010)
Pärast pikka karjääri on John Crowley lõpuks Ameerika Ühendriikide firmaäris edu nautima hakanud, toeks ilus naine Aileen ja nende kolm last. Just siis, kui karjäär on tuult tiibadesse saamas, saabub uudis, et kaks tema noorimat tütart on haigestunud surmavasse haigusesse. Elude päästmiseks ühendab ta jõud hiilgava, kuid seni väheaustatud ja vastuolulise teadlase dr Robert Stonehilliga. Film põhineb tõestisündinud lool.
Ülevaate lisas: brixxx
Loe täielikku tutvustust siit
Erakordsed meetmed
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Erakordsed meetmed
Mina liigitan selle filmi tõestisündinud ravimi leiutamise filmide hulka, peale selle olen veel näinud, kahte film, mis keskenduvad südame probleemidele: ''Something the Lord Made'' ja ''Treshold''.
Huvitav ja pingeline film ning nagu ma ka enne olen öelnud, siis tõestisündinud lugudel põhinevad mängufilmid on kõige huvitavamad.
Brendan Fraserit oli ka huvitav vaadata draamas, minu jaoks jäi Brendan Fraseri tegelaskuju veidi nõrgaks, alati ei suutnud ta nii ilmekas ja usutav olla.
Hindeks annan 6/10.
Huvitav ja pingeline film ning nagu ma ka enne olen öelnud, siis tõestisündinud lugudel põhinevad mängufilmid on kõige huvitavamad.
Brendan Fraserit oli ka huvitav vaadata draamas, minu jaoks jäi Brendan Fraseri tegelaskuju veidi nõrgaks, alati ei suutnud ta nii ilmekas ja usutav olla.
Hindeks annan 6/10.