Dakota Fanning
Moderator: Meeskond
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Conyers, Georgia, USA (23.02.1994)
Hannah Dakota Fanning sündis 23. veebruaril 1994. Georgias. Enne kui Dakota kinomaailma astus, mängis ta kodus tihti oma õega väikseid näitemänge. Dakota vanemad palkasid tüdrukule lausa enda agendi, kuna nad uskusid enda lapse talenti ja nad ei pidanud pettuma. 2001. aastal sai Dakota enda esimese rolli filmis "Naistekütid". Samal aastal tegi ta juba kaasa ka filmis "Mina olen Sam", kus ta mängis kõrvuti selliste staaridega nagu Sean Penn ja Michelle Pfeiffer. Järgnevatel aastatel tegi Dakota kaasa sellistes kassahittides nagu "Tules" (2004), "Peitusemäng" (2005) ja "Maailmade sõda" (2005). Hiljem on ta osalenud märulis "Tõuge" (2009), 70ndate bändi The Runaways liikmete elust rääkivas muusikafilmis "Runaways" (2010), draamas "Now Is Good" (2012) ja kolmes "Videviku" saagasse kuuluvas filmis.
Loe täielikku tutvustust siit
Conyers, Georgia, USA (23.02.1994)
Hannah Dakota Fanning sündis 23. veebruaril 1994. Georgias. Enne kui Dakota kinomaailma astus, mängis ta kodus tihti oma õega väikseid näitemänge. Dakota vanemad palkasid tüdrukule lausa enda agendi, kuna nad uskusid enda lapse talenti ja nad ei pidanud pettuma. 2001. aastal sai Dakota enda esimese rolli filmis "Naistekütid". Samal aastal tegi ta juba kaasa ka filmis "Mina olen Sam", kus ta mängis kõrvuti selliste staaridega nagu Sean Penn ja Michelle Pfeiffer. Järgnevatel aastatel tegi Dakota kaasa sellistes kassahittides nagu "Tules" (2004), "Peitusemäng" (2005) ja "Maailmade sõda" (2005). Hiljem on ta osalenud märulis "Tõuge" (2009), 70ndate bändi The Runaways liikmete elust rääkivas muusikafilmis "Runaways" (2010), draamas "Now Is Good" (2012) ja kolmes "Videviku" saagasse kuuluvas filmis.
Loe täielikku tutvustust siit
Tyrkiis wrote:Awwww![]()
Ta on nii armas. Ma loodan, et teda ei taba sama saatus mis Culkinit. Ehk siis kohe kui suureks saad enam pakkumisi ei tule...
Mitte, et pakkumisi ei tule, vaid keelad oma elu perse abielludes 15 aastaselt ja tõmmates narkot. Pealegi, mõnede näitlejatega ongi nii, et lapsena mängivad paremini, kuid täiskasvanutena ei sobi enam üldse näitlema...

- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Ma olen tõsiselt uhke tema üle. Loodetavasti ta saab oma Oscari ja jään filmi ka huviga ootama - tundub päris huvitav!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
AvP_75 wrote:http://www.sloleht.ee/2006/08/07/elu/203168/
Issand Jumal... niipea kui lugesin, oli peas "wtF."
See pealkiri oli tõesti ehmatav, aga kui lähemalt lugeda, on asi hoopis teine
Kui sellised stseenid Dakotat ennast ei häiri, siis miks mitte?