Aasta foorumikasutaja 2011?
Aasta foorumikasutaja 2011?
Aasta foorumikasutaja 2011 valimine
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Aasta foorumikasutaja 2011?
Oll - alati põnevust pakkuvate (seriaali)kommentaaride eest
uLtImAtEcRiTiC - on lisanud palju erinevaid filme, seriaale, uudiseid, lavastajaid ning seda kõike lühikese aja jooksul, väärib igati aasta foorumlase tiitlit.
Soprano on ka väga tubli, CM-Girl esindab seepe ja Oll...kommenteerib.
Soprano on ka väga tubli, CM-Girl esindab seepe ja Oll...kommenteerib.
Enda nime leidmine ajas esmajoones naerma
. Aga aitäh!
Üllatav, et Ralf välja jäi.
Hääle andsin Sopranole, kes oli möödunud aastal väga tegus. Kaalusin tõsiselt ka uLtImAtEcRiTiCule hääle andmist.
Üllatav, et Ralf välja jäi.
Hääle andsin Sopranole, kes oli möödunud aastal väga tegus. Kaalusin tõsiselt ka uLtImAtEcRiTiCule hääle andmist.
Last edited by rauls on 16. January 2012, 23:54, edited 4 times in total.
Zinera wrote:uLtImAtEcRiTiC - on lisanud palju erinevaid filme, seriaale, uudiseid, lavastajaid ning seda kõike lühikese aja jooksul, väärib igati aasta foorumlase tiitlit.
So true.
Teise nominendi valik oli üpris raske, käisid peast läbi nii Zinera, Oll, Soprano, Rain, Ralf kui ka Kickflick. Valisin viimase.
Väga meeldiv on oma nime selles listis näha. (a) Aitäh.
CM-Girl wrote:So true.Zinera wrote:uLtImAtEcRiTiC - on lisanud palju erinevaid filme, seriaale, uudiseid, lavastajaid ning seda kõike lühikese aja jooksul, väärib igati aasta foorumlase tiitlit.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

0ll'i enamjaolt mahukaid postitusi on küll reeglina huvitav lugeda, aga paar korda aastas ilmuvate ülevaadete alusel kedagi aasta foorumlaseks valida oleks silmakirjalik.
228 filmi (sh kõik! Seagali filmid), 6 seriaali ja 12 näitlejat (nendega olen küll rahul, tükk tegemist) ei eelda samuti minu poolt hääletamist.
Annan oma hääle CM-Girl'ile, et keegi nulli peal ei peaks istuma.
228 filmi (sh kõik! Seagali filmid), 6 seriaali ja 12 näitlejat (nendega olen küll rahul, tükk tegemist) ei eelda samuti minu poolt hääletamist.
Annan oma hääle CM-Girl'ile, et keegi nulli peal ei peaks istuma.
Ennustan nüüd ja praegu, et minu lemmik foorumlane võidab.
Spoiler :
uLtImAtEcRiTiC wrote:Kuna Soprano võidab eniveis, siis annan oma hääle CM-Girl'ile, et keegi nulli peal ei peaks istuma.
That's so sweet!
- LiveForThis
- Ristiisa

No eks iga kasutaja valib oma nominendi vastavalt sellele, missuguse mätta otsas istub. Endal ei ole aega, et FV-s klikkides ringi tuulata ja seega on minu jaoks alati tore lugeda põhjalikke ja humoorikad tekste. Pole ta midagi nii harva kirjutanud. Kui õieti mäletan, siis mingil perioodil isegi paar korda nädalas. Sarjahooaja algus 
- Ralf
- love <3
Aasta foorumlase valimine lisatud filmide/seriaalide/näitlejate põhjal, kui tegu on meeskonnaliikmega, jääb mulle arusaamatuks - tunduvalt olulisemat rolli mängib minu silmis hoopis algne initsiatiiv meeskonda astuda ja FV'd arendada. Selle alusel hääletasin uLtImAtEcRiTiCu poolt.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Minu valikud ei saanud sisse. JazZ-, kes mulle positiivselt silma jäi - ladusad-lõbusad, argumenteeritud postid.
Ja Zinera, kes kommenteerib ilmselt kõike, mida teeb või näeb. Teised võiksid õppust võtta, ma ise kaasa arvatud. Foorum on kuidagi loiuks jäänud...
Aga hääl läheb Sopranole, kes on jälle rohkem möllama hakanud. Ühtlasi võid seda võtta avansina selle laheda foorumimängu eest, mida sellel sügisel vedama hakkad (rääkisin saladuse välja)
Ja Zinera, kes kommenteerib ilmselt kõike, mida teeb või näeb. Teised võiksid õppust võtta, ma ise kaasa arvatud. Foorum on kuidagi loiuks jäänud...
Aga hääl läheb Sopranole, kes on jälle rohkem möllama hakanud. Ühtlasi võid seda võtta avansina selle laheda foorumimängu eest, mida sellel sügisel vedama hakkad (rääkisin saladuse välja)
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
0ll wrote:Foorum on kuidagi loiuks jäänud...
Aasta tõde, intriige on liiga vähe küll viimasel ajal.

Õnneliku hääle omaniku staatus on hetkeseisuga veel TBA, sest raske valikvastustega test on raske.
Ehk teisisõnu - brace yourselves, mu igaaastane kiidulaul algab... NÜÜD!
CM-Girl on kahtlemata üks põhilistest foorumi aktiivsena hoidjatest - näiteks võiks tuua kas või selle korra, kui ta lihsalt selleks, et "vaatan-ostan-prügisse" mäng jätkuda saaks, terve Sergio Leone "Dollari" triloogia ära vaatas (kui mu random access memory just väga alt ei vea). Kui see pole tr00 filmiveeblase karakteristik, siis mis üldse on? Lisaks meeldib mulle väga, et CM-Girl alati enda arvamuse juurde jääb, isegi kui see valdava enamusega ristivastupidine on.
uLtImAaTnEkRiItIk aka foorumlane that-shall-not-be-spelled on samuti suur foorumi aktiivsusesse JA andmebaasi panustaja ning muidu eeskujulik noormees. Kiitus alati korrektse keelekasutuse eest!
Üle pika aja õnnestus lõpuks nominentide hulka pääseda ka foorumi vanemadmin Sopranol, kes on juba nii old, et oli ka viimane aeg - paari aasta pärast tuleks see karikas ilmselt juba postuumselt üle anda.
Ehk teisisõnu foorumlane, kes on juba nii usaldusväärse staatuse saavutanud, et film/sari on ilmselt vaatamist väärt juba siis, kui Soprano selle oma kahetähelise Au garantiiga heaks on kiitnud.
0ll on kahtlemata kvaliteet over kvantiteet tüüpi kasutaja - kui kommentaar tuleb, siis tuleb see üldjuhul ka põhjalik, muhe ja huvitav!
Ja meie arvatavasti kõige ausameelsem foorumlane rauls on samuti nominatsiooni igati väärt.
Lisaks antud nominentidele, (kelle hulgas on MÕLEMAD minu esitatud foorumlased), kaalusin üsna tõsiselt veel meie BFM'i trio aka LiveForThis'i, Spellbound'i ja Forza kanditatuuri üles seadmist.
12. klassi füüsika õpikus on täiesti olemas selline termin nagu kaksikute paradoks ja olgugi, et seal on see lahti seletatud õige pisut teisiti, siis LFT ja Spell jäävad ilmselt just selle tõttu pidevalt nominentide hulgast välja - sest kui mõlemad on foorumisse panustanud enam-vähem võrdselt, siis kumba kandidaadiks valimisel eelistada??? Võiks küll ka mõlemad esitada, aga see oleks ju ka igav... Ja nii jäävadki LFT ja Spell igal aastal topist välja, kuigi kohta seal igati vääriksid.
Ja erinevalt nii mõnestki sitcomist, suudavad Forza kohati randoomsed, üsna otsekohesed ja forzaistliku sõnavaraga kommentaarid mu pea alati muigama panna.
+ Mina iga kord, kui näen, et Jolt või IlseV midagi postitanud on:
(Mõnus/isikupärane sõnavara/väljendusviis ja kõik see muu jadajadajada - OLD aga true.)
Võiksin seda kiitusavaldust ilmselt laiendada kõigi foorumlasteni, aga lõpetan seekord enne, kui Filmiveeb mälu overusi tõttu crashib.
Ehk teisisõnu - brace yourselves, mu igaaastane kiidulaul algab... NÜÜD!
CM-Girl on kahtlemata üks põhilistest foorumi aktiivsena hoidjatest - näiteks võiks tuua kas või selle korra, kui ta lihsalt selleks, et "vaatan-ostan-prügisse" mäng jätkuda saaks, terve Sergio Leone "Dollari" triloogia ära vaatas (kui mu random access memory just väga alt ei vea). Kui see pole tr00 filmiveeblase karakteristik, siis mis üldse on? Lisaks meeldib mulle väga, et CM-Girl alati enda arvamuse juurde jääb, isegi kui see valdava enamusega ristivastupidine on.
uLtImAaTnEkRiItIk aka foorumlane that-shall-not-be-spelled on samuti suur foorumi aktiivsusesse JA andmebaasi panustaja ning muidu eeskujulik noormees. Kiitus alati korrektse keelekasutuse eest!
Üle pika aja õnnestus lõpuks nominentide hulka pääseda ka foorumi vanemadmin Sopranol, kes on juba nii old, et oli ka viimane aeg - paari aasta pärast tuleks see karikas ilmselt juba postuumselt üle anda.
0ll on kahtlemata kvaliteet over kvantiteet tüüpi kasutaja - kui kommentaar tuleb, siis tuleb see üldjuhul ka põhjalik, muhe ja huvitav!
Ja meie arvatavasti kõige ausameelsem foorumlane rauls on samuti nominatsiooni igati väärt.
Lisaks antud nominentidele, (kelle hulgas on MÕLEMAD minu esitatud foorumlased), kaalusin üsna tõsiselt veel meie BFM'i trio aka LiveForThis'i, Spellbound'i ja Forza kanditatuuri üles seadmist.
12. klassi füüsika õpikus on täiesti olemas selline termin nagu kaksikute paradoks ja olgugi, et seal on see lahti seletatud õige pisut teisiti, siis LFT ja Spell jäävad ilmselt just selle tõttu pidevalt nominentide hulgast välja - sest kui mõlemad on foorumisse panustanud enam-vähem võrdselt, siis kumba kandidaadiks valimisel eelistada??? Võiks küll ka mõlemad esitada, aga see oleks ju ka igav... Ja nii jäävadki LFT ja Spell igal aastal topist välja, kuigi kohta seal igati vääriksid.
Ja erinevalt nii mõnestki sitcomist, suudavad Forza kohati randoomsed, üsna otsekohesed ja forzaistliku sõnavaraga kommentaarid mu pea alati muigama panna.
+ Mina iga kord, kui näen, et Jolt või IlseV midagi postitanud on:
(Mõnus/isikupärane sõnavara/väljendusviis ja kõik see muu jadajadajada - OLD aga true.)
Võiksin seda kiitusavaldust ilmselt laiendada kõigi foorumlasteni, aga lõpetan seekord enne, kui Filmiveeb mälu overusi tõttu crashib.