Aasta treiler 2011?
Aasta treiler 2011?
Aasta treiler 2011 valimine
Re: Aasta treiler 2011?
The Girl with the Dragon Tattoo treiler
Zinera wrote:The Girl with the Dragon Tattoo treiler
- LiveForThis
- Ristiisa

"Drive`il" võiks olla worst trailer of the year. See full trailer oli siuke spoilerihunnik, et häbi hakkas.
Fincheri trailerid olid see-eest üllatusi pakkuvad. Ohoo, trailer pakkub üllatusi?
Fincheri trailerid olid see-eest üllatusi pakkuvad. Ohoo, trailer pakkub üllatusi?
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kickflick wrote:Zinera wrote:The Girl with the Dragon Tattoo treiler
Neist kõige ootusrikkam minu jaoks oli "Super 8". Ülejäänud on minu huviorbiidist väljas, va "Drive", mis jäi minu silmis "Super 8" treilale alla.
Ma ei tea, mida siin hinnata. Esimesel vaatamisel mõjus kõige efektsemalt "The Girl with the Dragon Tattoo". Hetkel juba tüütab. "Drive'i" treilerit ei tohiks enne filmi nägemist isegi piiluda, aga samas jätab ta nüüd kõige parema mulje...
Ok, läheb tätoveeringule...
Ok, läheb tätoveeringule...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Super 8 teaser oli ikka maagiline, aga energiast pulbitseva The Girl with the Dragon Tattoo vastu ei saa. Olen seda vaieldatamult kõige rohkem näinud.
Võib-olla muudan pärast Super 8'i kasuks...
Võib-olla muudan pärast Super 8'i kasuks...
Missclick läks "Drive" peale kuigi nõustun, et enne filmi vaatamist ei tasu seda ilmselgelt vaadata. Siiski kahevahel, kas Super8 or The Girl with the Dragon Tattoo ja pean tõdema, et kui esmakordselt Super8 trailerit nägin siis ootused olid küll suured.
Zinera wrote:The Girl with the Dragon Tattoo treiler
sest
LiveForThis wrote:Fincheri trailerid olid see-eest üllatusi pakkuvad.
ja
0ll wrote:Esimesel vaatamisel mõjus kõige efektsemalt "The Girl with the Dragon Tattoo".
Super 8 teaser/trailer maitses nagu lapsepõlv. 80ndate seiklus-/sõprusfilmid E.T., Stand by Me, Goonies etc.
Hääl siis S8'le.
Dragon Tattoo'd sai ka päris mitu korda kedratud. Catchy kaverilugu on kaasahaarav.
Hääl siis S8'le.
Dragon Tattoo'd sai ka päris mitu korda kedratud. Catchy kaverilugu on kaasahaarav.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Spellbound
- Ristiisa

The Tree of Life treiler
Filmiveebis üsna negatiivse vastukaja osaliseks saanud Malicku magnum oopuse treiler manab tegelikult silm ette ka filmi lineaarse narratiivi, mida paljud filmist endast ei leidnud või pigem ei näinud filmis endas seda järjepidevust, mis on treileris täiesti olemas - loomine, sünd, kasv, surm, häving, ühinemine (taevas).
Kui TGWTDT ja Drive treilerid on väga stiilsed ja midagi uut pakkuvad ning Super 8 oma lahedalt seikluslik, siis TToL liigub standardse treileri reeglite järgi, aga teeb seda nii nagu oleksidki need 2 minutit ja 13 sekundit film ise. Mitte kuidagi ei mõju treiler kui petukaup, mida tavaliselt üks treiler ongi.
Ükski teine siinse kategooria treiler ei oma nii võimast emotsionaalset kaalu (vähemalt minu jaoks) kui see, mis algab treileris pärast 1 minuti läbi saamist. See jäägitult endasse haarav sosin, muusika ja kaadrid selle taustal - it puts a spell on me.
Nii vähesega suudetakse öelda väga palju nii filmi vormi kui ka mõtte kohta, midagi ei varjata, midagi ei peideta spetsiaalselt valitud kaadrite taha. Muusika, montaaž, tunnetus - kõikidest teistest siinsetest treileritest olen seda vaadanud lugematuid kordi. Someday, we’ll fall down and weep. And understand it all. All things.
Filmiveebis üsna negatiivse vastukaja osaliseks saanud Malicku magnum oopuse treiler manab tegelikult silm ette ka filmi lineaarse narratiivi, mida paljud filmist endast ei leidnud või pigem ei näinud filmis endas seda järjepidevust, mis on treileris täiesti olemas - loomine, sünd, kasv, surm, häving, ühinemine (taevas).
Kui TGWTDT ja Drive treilerid on väga stiilsed ja midagi uut pakkuvad ning Super 8 oma lahedalt seikluslik, siis TToL liigub standardse treileri reeglite järgi, aga teeb seda nii nagu oleksidki need 2 minutit ja 13 sekundit film ise. Mitte kuidagi ei mõju treiler kui petukaup, mida tavaliselt üks treiler ongi.
Ükski teine siinse kategooria treiler ei oma nii võimast emotsionaalset kaalu (vähemalt minu jaoks) kui see, mis algab treileris pärast 1 minuti läbi saamist. See jäägitult endasse haarav sosin, muusika ja kaadrid selle taustal - it puts a spell on me.
Nii vähesega suudetakse öelda väga palju nii filmi vormi kui ka mõtte kohta, midagi ei varjata, midagi ei peideta spetsiaalselt valitud kaadrite taha. Muusika, montaaž, tunnetus - kõikidest teistest siinsetest treileritest olen seda vaadanud lugematuid kordi. Someday, we’ll fall down and weep. And understand it all. All things.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Ma andsin ka kusjuures "The Tree of Life'le" oma hääle. Kui vaadata kõiki neid 4, siis see kutsub kõige enam vaatama, olles selgelt kõige emotsiooniküllasem aga ka maagilisem. Üks viimaste aastate parimaid treilereid.
rauls wrote:Ma andsin ka kusjuures "The Tree of Life'le" oma hääle. Kui vaadata kõiki neid 4, siis see kutsub kõige enam vaatama, olles selgelt kõige emotsiooniküllasem aga ka maagilisem.
- lostinthemist
- Ristiisa

Mul on seda piinlik tunnistada, aga ma ei mäleta enam, millisele trailerile hääle andsin...