Komissar Rex
Moderator: Meeskond
Komissar Rex
Komissar Rex
Kommissar Rex
Hundikoer Rex on ustav kaaslane, kes võitleb koos oma paarilisega kuritegevuse vastu. Teda armastab kogu politsejaoskond, kes sarnaneb väga inimesele, oma truuduse ja
abivalmidusega. Ta sattub alati põnevate ja ohtlike juhtumite kallal.
Täielikku tutvustust loe siit.
Kommissar Rex
Hundikoer Rex on ustav kaaslane, kes võitleb koos oma paarilisega kuritegevuse vastu. Teda armastab kogu politsejaoskond, kes sarnaneb väga inimesele, oma truuduse ja
abivalmidusega. Ta sattub alati põnevate ja ohtlike juhtumite kallal.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Robert on 04. May 2007, 16:28, edited 1 time in total.
Ise fännasin seda seriaali väga, kuid siis kui tuli Moseri asemel see poolkurt vms siis kadus isu ära. Kuid jah, SPOILERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eriti kurb on Moseri surmSPOILERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
There was a HOLE here. It's gone now.
Tõsiselt kurb kohe..halasin pool tundi nutta
SPOILERS!!!
see koht kus Moser maha langes ja Rex tema juurde läx ja kurva näoga vaatas oli tõesti kurb..aga see koht kus Rex Sinna ruumi sinenes, kus oli Moseri surnukeha, endal mänguasi hambus ja siis tegi sellega piiksu..kutsus mängima..aga Moser ei reagerinud (ta oli ju surnud), oli eriti kurb!
Ja Moser meeldib mulle rohkem kui see teine, kes Nüüd Rexi peremeheks tuleb.
SPOILERS!!!
SPOILERS!!!
see koht kus Moser maha langes ja Rex tema juurde läx ja kurva näoga vaatas oli tõesti kurb..aga see koht kus Rex Sinna ruumi sinenes, kus oli Moseri surnukeha, endal mänguasi hambus ja siis tegi sellega piiksu..kutsus mängima..aga Moser ei reagerinud (ta oli ju surnud), oli eriti kurb!
Ja Moser meeldib mulle rohkem kui see teine, kes Nüüd Rexi peremeheks tuleb.
SPOILERS!!!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Aastaid tagasi vaatasin seda sarja kogu aeg. Naljakas mõelda. Tore küll, aga enam see mulle huvi ei paku.
See osa, kus Moser surma sai, oli minu meelest üks parimaid. Alguses oli küll väga kahju, et Moser ära läks/suri, aga üsna pea hakkas nn. uus ehk siis Alexander Brandtner palju rohkem meeldima. Ma olin lausa Gedeon Burkhard´i fänn
Kunagi lugesin küll artiklit, et miks Tobias Moretti ära läks, aga ei mäleta enam. Siiani on aga meeles negatiivne mulje sellest, et ta (Moretti) ütles midagi, et a´la "Ma ei talu seda, et koer on minust suurem staar".
See osa, kus Moser surma sai, oli minu meelest üks parimaid. Alguses oli küll väga kahju, et Moser ära läks/suri, aga üsna pea hakkas nn. uus ehk siis Alexander Brandtner palju rohkem meeldima. Ma olin lausa Gedeon Burkhard´i fänn
Kunagi lugesin küll artiklit, et miks Tobias Moretti ära läks, aga ei mäleta enam. Siiani on aga meeles negatiivne mulje sellest, et ta (Moretti) ütles midagi, et a´la "Ma ei talu seda, et koer on minust suurem staar".
- summergirl
- Teadmata kadunud

Weirdo wrote:Aastaid tagasi vaatasin seda sarja kogu aeg. Naljakas mõelda. Tore küll, aga enam see mulle huvi ei paku.
See osa, kus Moser surma sai, oli minu meelest üks parimaid. Alguses oli küll väga kahju, et Moser ära läks/suri, aga üsna pea hakkas nn. uus ehk siis Alexander Brandtner palju rohkem meeldima. Ma olin lausa Gedeon Burkhard´i fänn![]()
jep ühinen eelnevaga ja muide seda lugesin ka mina kuskilt...
Last edited by summergirl on 09. February 2007, 23:29, edited 1 time in total.
- summergirl
- Teadmata kadunud

-
krookus100
- Teadmata kadunud

- smileandbehappy
- Teadmata kadunud

Weirdo wrote:Kunagi lugesin küll artiklit, et miks Tobias Moretti ära läks, aga ei mäleta enam. Siiani on aga meeles negatiivne mulje sellest, et ta (Moretti) ütles midagi, et a´la "Ma ei talu seda, et koer on minust suurem staar".
On see tõsi? Kui õigesti mäletan, siis see on sama põhjus, miks Hasselhof Knight Rideriga lõpetas.
Väga meeldib see seriaal.