Selgunud on seekordsed Kuldgloobuste nominendid
Hollywoodis selgusid hetk tagasi selle aasta Kuldgloobuste nominendid ning kõige rikkalikuma saagi korjasid "Artist" kuue ning "Järeltulijad" ja "Koduabiline" viie nominatsiooniga.
Loe täielikku tutvustust siit
Selgunud on seekordsed Kuldgloobuste nominendid
Moderator: Meeskond
Re: Selgunud on seekordsed Kuldgloobuste nominendid
Kommenteerin seriaale hetkel siis, kuna filme veel vähem näinud nominentidest.
Üllatuslik on vast mu jaoks (kuigi ise pole seda vaadanud, aga eelmiseid aastaid vaadates, Mad Meni totaalne puudumine siit. Meeldib aga väga see, et Episodes sees on ja Matt LeBlanc üle ma ei tea kui mitme aasta jälle nomi sai. Boardwalk võiks ära võtta draamaseriaali kategoorias ja peaosalise omas.
Üllatuslik on vast mu jaoks (kuigi ise pole seda vaadanud, aga eelmiseid aastaid vaadates, Mad Meni totaalne puudumine siit. Meeldib aga väga see, et Episodes sees on ja Matt LeBlanc üle ma ei tea kui mitme aasta jälle nomi sai. Boardwalk võiks ära võtta draamaseriaali kategoorias ja peaosalise omas.

Forza wrote:Üllatuslik on vast mu jaoks (kuigi ise pole seda vaadanud, aga eelmiseid aastaid vaadates, Mad Meni totaalne puudumine siit.
Põhjus lihtne - Mad Men ei jooksnud sel aastal. Viies hooaeg lõppes 2010. Ongi hea, et jätab lõpuks võimaluse teistele.
Pitt ja pesapall, Clooney ja haige abikaasa, vähki põdev Lewitt, mustvalge muusikal, 60'ndate neegrite mured, hobuse ja noormehe sõprus, etc.
Loen nende sünopsiseid ja vaatan trailereid ning leian ennast mõtlemast, et ma ei tahaks mitte ühtegi neist näha (mkay, "The Ides of March" tundub huvitav). Kahtlustan, et "Fast and Furios 5" on sitaks parem.
Seriaalidest on "Boardwalk Empire" loomulikult üle kõikidest, aga komöödiate tase on koguni nii madal, et "Episodes" ja Matt Leblanc konkurentsitult kõige paremad.
Loen nende sünopsiseid ja vaatan trailereid ning leian ennast mõtlemast, et ma ei tahaks mitte ühtegi neist näha (mkay, "The Ides of March" tundub huvitav). Kahtlustan, et "Fast and Furios 5" on sitaks parem.
Seriaalidest on "Boardwalk Empire" loomulikult üle kõikidest, aga komöödiate tase on koguni nii madal, et "Episodes" ja Matt Leblanc konkurentsitult kõige paremad.
- Spellbound
- Ristiisa

Tuntud ja tundmatud, tuntuid on rohkem, aga vähemalt head tuntud.
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Oleks tahtnud näha rohkem nomme filmidele "Shame" ja "We Need to Talk About Kevin". Üllatav, et Nick Nolte ei saanud nommi.
"My Week with Marilyni" vastu on suurem huvi - arvan, et see jõuab ka meie kinodesse. Pealegi Michelle Williamsist on saanud üks mu lemmik naisnäitlejaid.
Alec Baldwinist juba kopp ees!
"My Week with Marilyni" vastu on suurem huvi - arvan, et see jõuab ka meie kinodesse. Pealegi Michelle Williamsist on saanud üks mu lemmik naisnäitlejaid.
Alec Baldwinist juba kopp ees!